Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy csak szívat?

Lehet, hogy csak szívat?

Figyelt kérdés

Egy internetes oldalon megismerkedtem egy sráccal, elkezdtünk beszélgetni, nagyon szimpatikus, órákat tudunk beszélni, már több hónapja levelezünk. Megbeszéltük, hogy találkozunk, már kíváncsi lennék rá, hogy kivel beszélgetek. Ő vetette fel, hogy találkozzunk. Megbeszéltünk 1 találkát, abból nem lett semmi, mert pont közbejött neki valami, utána héten ugyanez. Utána én nem értem rá családi okok miatt. Vasárnap írtam, hogy találkozzunk a hét közepe felé, de holnap megbeszéljük a részleteket. Tegnap este írtam, hogy akkor neki is jó lesz-e, de azóta se válaszolt, pedig eddig minden nap facebook-on lógott, ha írtam neki, 5 perc múlva jött a válasz, mindegy, hogy reggel vagy este 11-kor. Kicsit gyanús, hogy pont akkor nincs fent, amikor meg kéne beszélni a találka részleteit. Lehet, hogy nem az akinek kiadja magát vagy mi lehet a baj? (Bár kicsit "nyomoztam", beírtam a nevét a keresőbe és tényleg járt abba a suliba olyan nevű ember + facebook-on is láttam egy üzenetet az üzenőfalán 1 haverjáról, fénykép is van feltöltve...) A profilképet leszámítva küldött még 2 képet. Jól néz ki, a beszélgetésein alapján magabiztosnak tűnik. Nem tudom, hogy mi a probléma, de már 3 hete húzódik a dolog. Pedig elvileg nincs munkája, OKj-re jár, ami nem túl nehéz.

L/18

2015. márc. 3. 23:11
1 2 3
 21/22 Szergej55 ***** válasza:
A második nem találkozós alkalmára már azt mondom, hogy jó eséllyel komolytalan, de erre neked is rá kellene jönnöd.
2015. márc. 4. 00:05
 22/22 A kérdező kommentje:

#19 Bocs, de ezek után tényleg nem szeretnék neten írkálni, megfogadom az utolsó válaszoló tanácsát. Amúgy se lenne értelme, kb. 0 az esélye, hogy találkoznánk.

Sejtettem, h több 64%-os válaszoló van, arra gondoltam, aki sérteget, nem arra, aki normális választ ad. De azért bocsi.

2015. márc. 4. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!