Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy csak szívat?

Lehet, hogy csak szívat?

Figyelt kérdés

Egy internetes oldalon megismerkedtem egy sráccal, elkezdtünk beszélgetni, nagyon szimpatikus, órákat tudunk beszélni, már több hónapja levelezünk. Megbeszéltük, hogy találkozunk, már kíváncsi lennék rá, hogy kivel beszélgetek. Ő vetette fel, hogy találkozzunk. Megbeszéltünk 1 találkát, abból nem lett semmi, mert pont közbejött neki valami, utána héten ugyanez. Utána én nem értem rá családi okok miatt. Vasárnap írtam, hogy találkozzunk a hét közepe felé, de holnap megbeszéljük a részleteket. Tegnap este írtam, hogy akkor neki is jó lesz-e, de azóta se válaszolt, pedig eddig minden nap facebook-on lógott, ha írtam neki, 5 perc múlva jött a válasz, mindegy, hogy reggel vagy este 11-kor. Kicsit gyanús, hogy pont akkor nincs fent, amikor meg kéne beszélni a találka részleteit. Lehet, hogy nem az akinek kiadja magát vagy mi lehet a baj? (Bár kicsit "nyomoztam", beírtam a nevét a keresőbe és tényleg járt abba a suliba olyan nevű ember + facebook-on is láttam egy üzenetet az üzenőfalán 1 haverjáról, fénykép is van feltöltve...) A profilképet leszámítva küldött még 2 képet. Jól néz ki, a beszélgetésein alapján magabiztosnak tűnik. Nem tudom, hogy mi a probléma, de már 3 hete húzódik a dolog. Pedig elvileg nincs munkája, OKj-re jár, ami nem túl nehéz.

L/18

2015. márc. 3. 23:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
vagy kamu a gyerek, vagy csak szivat
2015. márc. 3. 23:12
 2/22 anonim ***** válasza:
34%
Azt nem tudom, de én szivatnálak, remélem, hogy ő is.
2015. márc. 3. 23:12
 3/22 A kérdező kommentje:
# 2 Köszi a "hasznos" választ.
2015. márc. 3. 23:14
 4/22 anonim ***** válasza:

Esküszöm ugyanígy vagyok egy lánnyal. 18 éves, már vagy 100x leírta, hogy engem akar, meg minden, de mikor találkozót akarnánk megbeszélni, mindig van valami, pedig ő hozta fel. Nála csak annyi a poén, hogy már a beszélgetés elején kifaggattam az érdeklődési köréről, és leírta, hogy nagyon odáig van az orosz kultúráért és zenéért. Járt már kint oroszban, ukránba szokott átjárni.

Viszont google képkereső több képére is hozott találatot a vk.com-on, igaz több profilt, amiknek a nagy részéről lerí, hogy kamu, csak azt nem bírom eldönteni, hogy a facebook-on is egy csalóval beszélgettem, vagy esetleg a vk.com-os oldalak a kamuk. :(

Szinte már paranoiás lettem ettől... -.-'

26/F

2015. márc. 3. 23:16
 5/22 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok: A találkozót szintén ő hozta fel, ő mondta el először, hogy még nem volt pasival, mert elege van, hogy mindenki csak azt akarja, és ő érzelmeket akar az elsőnél... stb.
2015. márc. 3. 23:18
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát ez az, én is azért nem értem, mert ő említette először a találkát. De így, hogy 2x lemondta, meg most is... már nem tudom, hogy mit gondoljak.
2015. márc. 3. 23:18
 7/22 anonim ***** válasza:
szerintem tele ment a gatyája, internethuszár. Túl ambiciózus eleve nem lehet, ha OKJ-ra jár és munkanélküli. Szerintem keress valakit aki nem csak a csetablakban állja meg a helyét, mert ez így nem lesz valami gyümölcsöző
2015. márc. 3. 23:19
 8/22 A kérdező kommentje:
Elvileg azért végzi el, hogy + pontot kapjon a felvételinél. Mert olyan egyetemre akar menni, ahol nagyon magas a ponthatár.
2015. márc. 3. 23:20
 9/22 anonim ***** válasza:
#4 találkozzatok a poszterinnel és küldjetek egy cuppantós csókos képet a chates nyomiknak :P
2015. márc. 3. 23:21
 10/22 A kérdező kommentje:
Most már az lesz, ha nem tud hihető magyarázatot adni és nem jön össze a találka 1 héten belül, akkor megmondom neki, hogy ennyi.
2015. márc. 3. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!