Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek szivat ez a ferfi?

Szerintetek szivat ez a ferfi?

Figyelt kérdés
Szerintetek szivat ez a csavo? Tarskereson ismerkedtunk meg. Nem igazan vagyok a hive de probalkozni kell mindenhol. Mult hetfon ismerkedtunk meg. Rendesnek tunt az alapjan ahogy irt magarol. De. Csutortokon kozolte hogy hetvegen rokonokhoz megy. Pentek esti uzenetemet elolvasta valaszolt ra vasarnap hajnalban. En arra del korul. Most lattam hogy elolvasta. De nem valaszolt ra. Nekem az egesz hetveges eltunes is gyanus. Meg hogy este elolvasta es semmi valasz. Erre a hetre beszeltunk meg talit de mar a kedvem is elment. Egy het alatSzerintetek szivat ez a csavo? Tarskereson ismerkedtunk meg. Nem igazan vagyok a hive de probalkozni kell mindenhol. Mult hetfon ismerkedtunk meg. Rendesnek tunt az alapjan ahogy irt magarol. De. Csutortokon kozolte hogy hetvegen rokonokhoz megy. Pentek esti uzenetemet elolvasta valaszolt ra vasarnap hajnalban. En arra del korul. Most lattam hogy elolvasta. De nem valaszolt ra. Nekem az egesz hetveges eltunes is gyanus. Meg hogy este elolvasta es semmi valasz. Erre a hetre beszeltunk meg talit de mar a kedvem is elment. Egy het alatt tel. Szamot se semmilyen mas elerhetoseget nem kert.t tel. Szamot se semmilyen mas elerhetoseget nem kert.
2014. nov. 3. 08:06
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bocsi de ketszer linkeltem be.
2014. nov. 3. 08:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gondolja komolyan a dolgot. Különben válaszolt volna idejében és rendesen, szerintem hagyd a fenébe. Próbálkozz itt, ha már próbálkozni kell mindenhol. :D
2014. nov. 3. 08:16
 3/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak a családja mellett kalandozik (mert pl unja az asszonyt, vagy kell neki az adrenalin). De lehet hogy csak annyi kellett neki, hogy oké, megkaphat(na), aztán ennyi. Szerintem hagyd a francba. Én ha komolyan meg akarok ismerkedni valakivel, akkor nem szívatom meg így, minden alkalmat keresek hogy találkozhassunk.

Inkább keress magadhoz való társat :)

2014. nov. 3. 08:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Lehet az utolsónak van igaza de lehet van rà ésszerű magyaràzata..reménykedni lehet bàr nem mindegy meddig..
2014. nov. 3. 08:33
 5/19 A kérdező kommentje:
De még nem is találkoztunk. És nem is nagyon írja, hogy szeretne. Múlt héten erre a hétre megbeszéltünk talit, de az sem nagyon érdekli.
2014. nov. 3. 08:40
 6/19 anonim válasza:

Szerintem ha hozzájutsz, nézd meg a "Nem kellesz eléggé" c. filmet.

Nekem annak idején segített, hogy a férfi lelkeket egy kicsinykét jobban megértsem.

[link]

not_that_into_you/pls/w/films.film_page?i_film_id=93041

2014. nov. 3. 08:53
 7/19 anonim válasza:
2014. nov. 3. 08:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Mért szivatna? Úgy veszem ki az írásodból, az első levélváltáson vagytok túl. A levélváltásnak nincsen kötelező ritmusa.:) Ígért valamit, amit nem tartott be?
2014. nov. 3. 09:01
 9/19 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem egy találkozást megér... Légy figyelmes, ott úgyis sok minden kiderül.
2014. nov. 3. 09:03
 10/19 A kérdező kommentje:
Akikkel eddig ismerkedtem nem tűntek el egy egész hétvégére. Ő kért randiidőpontot is. És még sose volt olyan hogy ne válaszoltak volna. Jó, nálam is volt olyan, hogy felkeléskor elolvastam, de pár órán belül válaszoltam. De az, hogy este elolvassa, és válaszra sem méltat, és ez megy 4-5 napja. Előtte több levelet váltottunk. Ha meg unja, vagy mással ismerkedik, hagyjon békén.
2014. nov. 3. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!