Huszonéves fiatalok, hol tudnak ismerkedni normálisabb emberek?
komolyan mondom sehol!se interneten,se más helyeken!
csakis úgy működik,ha bemutatnak valakinek(ismerős,rokon,barátok)
Bárhol lehet.
Ha elmész egy rendezvényre, leszólítasz egy csajt. Ha elmész mozogni szintén. BOltba, szintén. Ugyanez a helyzet a tömegközlekedsi eszköz megállójában, vagy esetleg rajta az eszközön. Postán, vagy egyéb hivatalban a sorban állás közben. STB.
Nem igazán szoktam szórakozni járni, valahogy nem az én világom. Viszont egyszer sikerült rávenniük a barátnőimnek, hogy menjek el sétatér fesztiválra ( Pécs). Kis társaság összecsapódott... Elkezdtünk beszélgetni. Így ismertem meg a jelenlegi páromat. :) A legjobb az egészben, hogy az én barátnőm az ő haverjával ugyan ott és ugyan akkor ismerték meg egymást, mint mi. Ők másnap össze is jöttek és tök jól megvannak. :) Dúl a love.
A könyvtárs dolgot hagyjuk már... Nem csak könyvtárban vannak normális emberek. Otthon is lehet olvasni, nem csak könyvtárban...
22N 26F
"akadnak még normális, kedves, intelligens lányok, de fogalmam sincs merre keressem őket"
más(ok) alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!