Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek szivat ez a ferfi?

Szerintetek szivat ez a ferfi?

Figyelt kérdés
Szerintetek szivat ez a csavo? Tarskereson ismerkedtunk meg. Nem igazan vagyok a hive de probalkozni kell mindenhol. Mult hetfon ismerkedtunk meg. Rendesnek tunt az alapjan ahogy irt magarol. De. Csutortokon kozolte hogy hetvegen rokonokhoz megy. Pentek esti uzenetemet elolvasta valaszolt ra vasarnap hajnalban. En arra del korul. Most lattam hogy elolvasta. De nem valaszolt ra. Nekem az egesz hetveges eltunes is gyanus. Meg hogy este elolvasta es semmi valasz. Erre a hetre beszeltunk meg talit de mar a kedvem is elment. Egy het alatSzerintetek szivat ez a csavo? Tarskereson ismerkedtunk meg. Nem igazan vagyok a hive de probalkozni kell mindenhol. Mult hetfon ismerkedtunk meg. Rendesnek tunt az alapjan ahogy irt magarol. De. Csutortokon kozolte hogy hetvegen rokonokhoz megy. Pentek esti uzenetemet elolvasta valaszolt ra vasarnap hajnalban. En arra del korul. Most lattam hogy elolvasta. De nem valaszolt ra. Nekem az egesz hetveges eltunes is gyanus. Meg hogy este elolvasta es semmi valasz. Erre a hetre beszeltunk meg talit de mar a kedvem is elment. Egy het alatt tel. Szamot se semmilyen mas elerhetoseget nem kert.t tel. Szamot se semmilyen mas elerhetoseget nem kert.
2014. nov. 3. 08:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Mi közöd van hozzá, hogy eltűnik egy hétvégére? Kötelező naponta ott ülni és levelet váltani? Főleg, ha már le van beszélve a randi, én biztos nem levelezgetnék minden nap. Felesleges. Csak annál több az esély, hogy valamin felhúzza magát a hülye hóbortos nő és "elmegy a kedve", stb.
2014. nov. 3. 09:23
 12/19 A kérdező kommentje:
vegyél be nyugtatót...
2014. nov. 3. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Pont hogy ezért megy el a kedvem, mert nem érdeklődik, le vagyok szarva. És ti férfiak csodálkoztok ezzel a felfogással, ha nem akar veletek senki sem tovább ismerkedni. Nem kell egész nap, de ha valakit komolyan meg akarok ismerni nem így viselkedek!
2014. nov. 3. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:
10: Hát ha nem tetszik ez neked, akkor mondd meg neki és hagyd abba a levelezést. De én semmi kivetnivalót nem látok benne, az én levelezési ritmusom is ilyen. Nem lógok a másik nyakán és én is utálom, ha rám telepszenek. Egy ismerkedésnél, de együttjárásnál is simán kimarad akár több hét is. Van saját életem, és elvárom, hogy a fiúnak is legyen.
2014. nov. 3. 10:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Az nem is kapcsolat amiről te írsz...
2014. nov. 3. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát hadd tudjam már, nekem mi a kapcsolat.
2014. nov. 3. 10:45
 17/19 A kérdező kommentje:

Siman kimarad akar tobb het is....

Ilyen kapcsolatban nincs. Es nok nem gondolkodnak igy. Nyitott vagy szexkapcsolatban van ilyen.

2014. nov. 3. 10:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

több hét kimarad xdd ez jó vicc....

milyen kapcsolat az, amiben akár több hét is kimarad???

nem arról szól két ember élete, hogy megosztják egymással az életük, nem pedig külön élik meg a jót s rosszat??

nem arról van szó, hogy éjjel nappal együtt kell lenni, de azért ez már tényleg vicc, hogy valaki ilyen életfelfogással rendelkezik, ilyen nő a hátam közepére sem kéne, mert nem alkalmas semmire csak szexre.

Kérdező te meg hagy a fenébe azt a férfit, keress másikat és le van a gond.

aki akar valamit az tesz is annak érdekében hogy történjen az a "valami" .

2014. nov. 3. 12:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Igen, igazad van.
2014. nov. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!