Lehet, hogy csak szívat?
Egy internetes oldalon megismerkedtem egy sráccal, elkezdtünk beszélgetni, nagyon szimpatikus, órákat tudunk beszélni, már több hónapja levelezünk. Megbeszéltük, hogy találkozunk, már kíváncsi lennék rá, hogy kivel beszélgetek. Ő vetette fel, hogy találkozzunk. Megbeszéltünk 1 találkát, abból nem lett semmi, mert pont közbejött neki valami, utána héten ugyanez. Utána én nem értem rá családi okok miatt. Vasárnap írtam, hogy találkozzunk a hét közepe felé, de holnap megbeszéljük a részleteket. Tegnap este írtam, hogy akkor neki is jó lesz-e, de azóta se válaszolt, pedig eddig minden nap facebook-on lógott, ha írtam neki, 5 perc múlva jött a válasz, mindegy, hogy reggel vagy este 11-kor. Kicsit gyanús, hogy pont akkor nincs fent, amikor meg kéne beszélni a találka részleteit. Lehet, hogy nem az akinek kiadja magát vagy mi lehet a baj? (Bár kicsit "nyomoztam", beírtam a nevét a keresőbe és tényleg járt abba a suliba olyan nevű ember + facebook-on is láttam egy üzenetet az üzenőfalán 1 haverjáról, fénykép is van feltöltve...) A profilképet leszámítva küldött még 2 képet. Jól néz ki, a beszélgetésein alapján magabiztosnak tűnik. Nem tudom, hogy mi a probléma, de már 3 hete húzódik a dolog. Pedig elvileg nincs munkája, OKj-re jár, ami nem túl nehéz.
L/18
#4-es vagyok:
Hát az elég kemény lenne, de én nyitott vagyok mindig az ismerkedésre. Bármi megeshet, s miért ne onnan kapd az áldást, ahonnan nem is várod! ikszdé
Egy pár levélből még baj nem volt soha, ha meg jól sül el, akkor meg minden happy! ;) Attól függ a kérdezőnek (poszterinnek) van-é kedve egy-két privát füstjelhez?
Nézd, ha nem levelezel senkivel, akkor sajnos a lehetőségnek egy módjától is megfosztod magad arra, hogy ismerkedj. Igazából mindig is lesznek olyan gyökerek, akik a szeretetre/kapcsolatra vágyó emberek szívatásában lelik az örömüket, de én rájuk nem haragszom, csak szánom őket, mert emellett biztos nincs életük. Ha lenne, nem ezzel törődne, nem igaz? :D
Én Szabolcs megyei vagyok, bár nagyon azon vagyok, hogy Veszprém/Kecskemét környékére vagy Budapestre felkerülhessek munka ügyben. Jobbak a lehetőségek és a bér is jobb. De ebbe még ne menjünk bele szerintem...
És a kedves kérdező melyik GPS koordinátán található? :P
#4-es voltam! ;)
Akkor Veszprémen dolgozunk! XD Az ehhez képest már csak egy köpésre van onnan... :P
De hiába a 64%-ost küldöd aludni, én fogok menni lassan, mert 4:30-kor kelek melóba.
Holnap délután viszont szívesen írok neked egy levelet, ha a távolság ellenére benne vagy egy kis ismerkedésben! ;)
Mit szólsz?
Amúgy meg eleve úgy is írtam, hogy szimpla ismerkedés, mert ki tudja, lehet az első képcsere után te mennél világgá, de az is lehet, hogy én! o.O ikszdé
#18 Tipp: nem csak egy válaszoló lehet "64%os", sőt, szerintem a gyk többsége a 60-70% közé konvergál.
Egyébként az online párvadászat mindig alja merítés marad, szerintem jobban teszed ha a való világban keresgélsz. Ha hónapokig csak dumáltok akkor az elvárások már az egekben lesznek, nem csoda, ha a csávó összetojja magát előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!