Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy csak szívat?

Lehet, hogy csak szívat?

Figyelt kérdés

Egy internetes oldalon megismerkedtem egy sráccal, elkezdtünk beszélgetni, nagyon szimpatikus, órákat tudunk beszélni, már több hónapja levelezünk. Megbeszéltük, hogy találkozunk, már kíváncsi lennék rá, hogy kivel beszélgetek. Ő vetette fel, hogy találkozzunk. Megbeszéltünk 1 találkát, abból nem lett semmi, mert pont közbejött neki valami, utána héten ugyanez. Utána én nem értem rá családi okok miatt. Vasárnap írtam, hogy találkozzunk a hét közepe felé, de holnap megbeszéljük a részleteket. Tegnap este írtam, hogy akkor neki is jó lesz-e, de azóta se válaszolt, pedig eddig minden nap facebook-on lógott, ha írtam neki, 5 perc múlva jött a válasz, mindegy, hogy reggel vagy este 11-kor. Kicsit gyanús, hogy pont akkor nincs fent, amikor meg kéne beszélni a találka részleteit. Lehet, hogy nem az akinek kiadja magát vagy mi lehet a baj? (Bár kicsit "nyomoztam", beírtam a nevét a keresőbe és tényleg járt abba a suliba olyan nevű ember + facebook-on is láttam egy üzenetet az üzenőfalán 1 haverjáról, fénykép is van feltöltve...) A profilképet leszámítva küldött még 2 képet. Jól néz ki, a beszélgetésein alapján magabiztosnak tűnik. Nem tudom, hogy mi a probléma, de már 3 hete húzódik a dolog. Pedig elvileg nincs munkája, OKj-re jár, ami nem túl nehéz.

L/18

2015. márc. 3. 23:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok:

Hát az elég kemény lenne, de én nyitott vagyok mindig az ismerkedésre. Bármi megeshet, s miért ne onnan kapd az áldást, ahonnan nem is várod! ikszdé

Egy pár levélből még baj nem volt soha, ha meg jól sül el, akkor meg minden happy! ;) Attól függ a kérdezőnek (poszterinnek) van-é kedve egy-két privát füstjelhez?

2015. márc. 3. 23:26
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 ha zsákolsz, akkor küldj majd egy képet a csajról! Egyébként lehet, hogy mindkettőtöket ugyanaz a negyvenhét éves pedofil vezet az orrotoknál fogva :D
2015. márc. 3. 23:29
 13/22 A kérdező kommentje:
:D Ez jó, amúgy merre laksz?
2015. márc. 3. 23:29
 14/22 A kérdező kommentje:
De am. már 2 hónapja is próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot, egyre kevesebbet írtam, de ő mindig érdeklődött. Kíváncsi lennék rá, hogy valójában ki ő. De az biztos, hogy többet nem levelezek senkivel.
2015. márc. 3. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem levelezel senkivel, akkor sajnos a lehetőségnek egy módjától is megfosztod magad arra, hogy ismerkedj. Igazából mindig is lesznek olyan gyökerek, akik a szeretetre/kapcsolatra vágyó emberek szívatásában lelik az örömüket, de én rájuk nem haragszom, csak szánom őket, mert emellett biztos nincs életük. Ha lenne, nem ezzel törődne, nem igaz? :D

Én Szabolcs megyei vagyok, bár nagyon azon vagyok, hogy Veszprém/Kecskemét környékére vagy Budapestre felkerülhessek munka ügyben. Jobbak a lehetőségek és a bér is jobb. De ebbe még ne menjünk bele szerintem...

És a kedves kérdező melyik GPS koordinátán található? :P

#4-es voltam! ;)

2015. márc. 3. 23:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon nem arrafelé. :D Zala
2015. márc. 3. 23:37
 17/22 anonim ***** válasza:
nagyon remélem, hogy szivat téged, te hülye r*banc...
2015. márc. 3. 23:39
 18/22 A kérdező kommentje:
64%-os Nagyon nem tud meghatni a véleményed, folyamatosan írod az ostoba megjegyzéseidet, de ezen csak röhögni tudok. Nem látom értelmét a dolognak, inkább feküdj le aludni.
2015. márc. 3. 23:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Akkor Veszprémen dolgozunk! XD Az ehhez képest már csak egy köpésre van onnan... :P

De hiába a 64%-ost küldöd aludni, én fogok menni lassan, mert 4:30-kor kelek melóba.

Holnap délután viszont szívesen írok neked egy levelet, ha a távolság ellenére benne vagy egy kis ismerkedésben! ;)

Mit szólsz?

Amúgy meg eleve úgy is írtam, hogy szimpla ismerkedés, mert ki tudja, lehet az első képcsere után te mennél világgá, de az is lehet, hogy én! o.O ikszdé

2015. márc. 3. 23:50
 20/22 anonim ***** válasza:

#18 Tipp: nem csak egy válaszoló lehet "64%os", sőt, szerintem a gyk többsége a 60-70% közé konvergál.

Egyébként az online párvadászat mindig alja merítés marad, szerintem jobban teszed ha a való világban keresgélsz. Ha hónapokig csak dumáltok akkor az elvárások már az egekben lesznek, nem csoda, ha a csávó összetojja magát előtte.

2015. márc. 3. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!