Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy nagyon gátlásos lánynál...

Egy nagyon gátlásos lánynál hogyan lépjek egyről a kettőre?

Figyelt kérdés
18F a lány most nyáron lesz 14. Már pár éve kedvelem,de tavaly nyáron jöttem rá hogy én sokkal jobban szeretem őt a barátnál. Kerüli a románc témát,a hódoló leveleimre nem válaszol,de nem utál,sőt odabújik hozzám amikor mutatni akar valamit,marakodunk is néha. Mit tegyek...

2015. márc. 3. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy még korai neki, ne erőltesd!

Mert akkor előfordulhat olyan is, hogy egész életében képtelen lesz rá. Ezt szeretnéd?

Vagy örülnél neki, ha neked köszönhetné?

Az pedig, hogy van olyan 14 éves lány, aki már érett - nem jelent semmit. Ő még nem érett, és csak szólok: olyan 18 éves lány is létezik, aki még nem elég érett ehhez.

2015. márc. 4. 08:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor marad a kedveskedés. Meg a félelem hogy egyszercsak lenyulja valaki elölem:(
2015. márc. 4. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!