Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy nagyon gátlásos lánynál...

Egy nagyon gátlásos lánynál hogyan lépjek egyről a kettőre?

Figyelt kérdés
18F a lány most nyáron lesz 14. Már pár éve kedvelem,de tavaly nyáron jöttem rá hogy én sokkal jobban szeretem őt a barátnál. Kerüli a románc témát,a hódoló leveleimre nem válaszol,de nem utál,sőt odabújik hozzám amikor mutatni akar valamit,marakodunk is néha. Mit tegyek...

2015. márc. 3. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Finom kedveskedéssel. Csoki, virág meg ilyenek mond neki, hogy szereted.
2015. márc. 3. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Akkor ne küldj neki levelet illetve ne beszélj a románc témáról. Lassan közeledj. Beszélgess vele átlagos két barát között is elhangozható témáról. Érdeklődj, hogy milyen napja volt meg ilyenek. Nos ha ő is visszakérdezget nem csak válaszol akkor bizonyára te is érdekled őt.keresd a társaságát. Szerintem egy visszahúzódó lány esetében légy határozott, de ne nyomulj!
2015. márc. 3. 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a korkülönbség miatt aggódik?
2015. márc. 3. 15:51
 4/12 anonim válasza:
18%
Mézzel... Tégy úgy mint ha csak véletlen öntötted volna az ölébe... aztán nyald ki mint pedomaci... :D
2015. márc. 3. 16:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet fura neki hogy egy nála 5 évvel idősebb srác hódol neki. Igazatok van nagyon nyomulok rá. Megbántani,megijeszteni,nem akarom. Majd egy jól elkapott pillanatban átölelem azt majd meglátom hogy hogy reagál...
2015. márc. 3. 17:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne ölelgesd még... nagyon fiatal hozzád.

Pár év múlva lehet belőle valami, de most még csak nagyon lassan közelíthetsz.

2015. márc. 3. 18:04
 7/12 anonim válasza:
56%
18 évesen meg se fordult a fejemben 14 éveseket zargatni, tényleg ide fajult a világ azta de lennék 18 xD :3
2015. márc. 3. 18:15
 8/12 A kérdező kommentje:

14 évesek már a harmadik pasijukon vannak túl.

Én meg ne ölelgessek egy lányt akivel évek óta jóban vagyok meg a szüleivel és ő is kedvel engem? Nem értem a logikátokat...

2015. márc. 3. 20:01
 9/12 Norbi777 válasza:
azt mondják ha valakit szeretünk akkor nem számít a korkülömbsèg ha finoman közelítesz hozzá és látja, hogy te nagyon igyekszel akkor bármi meglehet, én csak bízatni szeretnélek mert elôbb utóbb de sikerrel jársz majd :)
2015. márc. 3. 21:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztatást..Rám fér mert lelkileg nagyon lent vagyok már hónapok óta... Másra se tudok gondolni csak azon hogy megcsókoljam,vagy átöleljem. Mert írás,vagy szóváltás nem hat rá. Egyszerűen egy komoly gátlása van,sosem volt még szerelmes és sosem hódolt még neki senki...Nem tudja hogy kezelni szóval kizárja az életéből...
2015. márc. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!