Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kezdjek a pasival, hogy...

Mit kezdjek a pasival, hogy egyről a kettőre jussunk?

Figyelt kérdés
röviden, 3szor találkoztunk idáig eszméletlen jó pasi, de messze lakunk egymástól így szinte ismeretlen.Jók voltak a randik, de elégé feszült korszakomba voltam nem úgy sikerültek ahogy vártuk,végül megszakadt a kapcsolat és lett neki egy barátnője. Utólag kiderült, hogy végig volt is. Néha felkeressük egymást az interneten,nem tudom hova tenni.. akarna valamit? hogy közöljem vele, hogy nekem kell?
2015. febr. 21. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy mennyire gondolja komolyan a barátnőjével, és mennyire veled. De kettő lányt egyszerre ne szédítsen...
2015. febr. 21. 16:33
 2/3 anonim válasza:
Ha tuti ő kell, akkor legyél rámenős és szexi! :)
2015. febr. 21. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer átvágott és végig volt barátnője,miből gondolod hogy hinni tudnál neki ha pl. azt mondaná hogy érted otthagyja azt a csajt.Mivel messze van,még ellenőrizni se tudnád hogy igazat mond-e.
2015. febr. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!