Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kezdjek egy ilyen tapadós...

Mit kezdjek egy ilyen tapadós pasival?

Figyelt kérdés
Még csak 1 hete ismerkedünk és már azt csinálja sokszor mintha együtt lennénk, vagy nagyon tapadós. Már beszéltem vele, de nem fogta fel. Állandóan hívogat, van hogy egy nap háromszor is, kérdőre von, hogy miért találkoztam a haverommal, mert persze fiú, elvárja hogy Fb. chateljünk a munkaidőmben, de nem érti meg hogy nincs a munkámban egy szabad perc sem, csak az ebédidő szinte, baj ha fáradt vagyok és korán alszom, mert akkor nem foglalkozom vele, kérdőre von, hogy miért nem írok neki vissza, miért nem vettem fel a telefont, egyszerűen kezd az agyamra menni, mert nem szeretem, ha valaki ennyire a seggembe akar lenni állandóan. Volt már vki így? Hogy oldotta meg? mert engem ezzel elűz magától..

2014. szept. 19. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha nem ért a szóból, az már régen rossz.
2014. szept. 19. 19:05
 2/3 anonim válasza:
Ugyanez volt velem 1-2 hete. Először nem volt hozzá bátorságom, de aztán letiltottam. Mindenhonnan. Ha esetleg valahol összefutnátok, akkor magyarázd el neki, és nem kell finomkodni, különben nem érti meg. Vagy fordítva. :)
2014. szept. 19. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. 3 hét után meguntam és minden kapcsolatot megszakítottam vele. Pontosan ugyan ezek voltak. Én is dolgozom, de folyton írt és kérdőre vont. Egy idő után nem nyitottam meg az üzeneteit, mert akkor meg azért írt,hogy elmondja látta,hogy láttam amit írt, miért nem írtam?? Nem tudtam egy filmet megnézni otthon, vagy csak egy cikket elolvasni,mert folyton mikrofonon akart besz€lni. Hiába kértem,hogy csak írjunk, nem, beszéljünk de akkor teljesen oda kellett figyelnem arra amit mondani akart. Nagyon gyorsan elegem lett,hogy nincs egy szabad percem.
2014. szept. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!