Elhívtak bulizni egy discoba de az az igazság, hogy én ilyen helyen még nem voltam. Mit csináljak ott?
Figyelt kérdés
Nem szeretném lemondani mert egy nagyon jó barátnőm kért meg rá ,hogy mennyek vele de kicsit félek ,hogy nem lesz jó. Meg a másik ,hogy milyen ruhába menjek ? (kicsit ducibb vagyok)2015. márc. 2. 19:07
1/6 anonim válasza:
Iszogatsz kicsit, akkor valamivel jobb lesz a közérzeted is, majd táncolsz a barátnőddel.
2/6 anonim válasza:
Nyugi, ott mindenki p*csa részeg lesz, senki nem nézi arra az éjszakára, hogy duci vagy. :D Minél merészebb ruhát vegyél fel, akkor még lehet fizetnek is neked.
3/6 anonim válasza:
ha duci vagy akkor nagy a melled. úgyis sok részeg srác lesz ott akiknek mindegy, dobd ki amid van aztán várd a fogást.
4/6 anonim válasza:
Barátnőket kérdezd meg miben mennek. De egy farmer, bulisabb felsővel (olyan amit egy hétköznapon nem igazán vennél fel) és magassarkú mindig tuti.
A buliban pedig igyál.
Mindenki ittas lesz valamilyen szinten, mindenki táncolni fog és mégtöbbet inni.
5/6 anonim válasza:
Mért kéne innia a buliban? Hány évesek, akik ilyen tanácsokat osztogatnak? Először talán próbáljon meg saját magától ellazulni, aztán ha nem megy, akkor igyon meg egy gyengébb italt. Egyébként meg tudsz beszélgetni a barátnőddel és táncolhatsz is, ha van kedved. De akár végig is ülheted a bulit, ha mást nem szeretsz.
6/6 anonim válasza:
Az ivás meg nem azt jelenti, hogy igya le magát a sárgaföldig és a barátnőknek kelljen hazarángatni, de egy vodkanarancstól tuti jobb kedve lesz és kevésbé fog félni az új helyzettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!