Most akkor mi az igazság?
Figyelt kérdés
Állandóan azt mondják, hogy nem baj, ha egy férfi csendesebb, én mégsem így tapasztalom. Lehet velem beszélgetni, szeretek is sok mindenről, de nem szoktam feleslegesen fecsegni meg jópofizni. Ez nem túl szimpatikus a lányoknak, ugye?2014. okt. 30. 15:25
1/4 anonim válasza:
Az értelmesebbjének szimpatikus.
2/4 anonim válasza:
Attól függ. Ha gyáva, és nem mer lépni, az hátrány, de kapcsolatban már előny.
4/4 anonim válasza:
Én szeretem a csendesebb férfiakat, de azt is értékelem viszont, ha tud nekem pl. az élményeiről mesélni, szórakoztatni, szóval azért ne az legyen, hogy mindig a másik hozza fel a témákat. Ha csendesebb vagy és írtad lehet veled beszélgetni, akkor ez így rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!