Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet benne igazság?

Lehet benne igazság?

Figyelt kérdés
Volt egy hosszú,szinte tökéletes kapcsolatom,sajnos végetért de nem haragban váltunk el. Fél éve van vége és az ex barátomnak azóta van egy új kapcsolata. Én azota is szenvedek... a barátaim,szüleim ezzel vigasztalnak (És most jön a lényeg).. Akkor jön a szerelem,amikor nem számitok rá. Ez igaz? Van akivel ez megesett? 17/L
2014. nov. 25. 19:29
 1/6 Mellékhelység ***** válasza:
100%
Van benne igazság.
2014. nov. 25. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
igaz
2014. nov. 25. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem igaz valahol.
2014. nov. 25. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ;)
2014. nov. 25. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
hát tuti igaz. lehet h nem fogod elhinni az esetem: kb 1 hónapja nagy nyugisan megyek haza helyi járaton. oda jön egy öregasszony, elkezd beszélni a családjáról, normálisan beszélek vele, aztán megkérdezi h van-bnőm. mondom h nincs, erre bemondja h karácsonyra lesz. nem foglalkoztam ezzel a mondatával, de meglepett. leszálltam, hazamentem, gépeztem. pár órával később bejelölt egy sulitárs csaj, tök jól kijöttünk, össze is jöttünk. sztem ez elég váratlannak számít így.
2014. nov. 25. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Addig esélytelen az egész "hirtelen megváltozik minden és boldog leszek" ameddig nem tudok kilépni abból a önsajnalatos gumóbol ami körülvesz :/
2014. nov. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!