Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik srácot válasszam?

Melyik srácot válasszam?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem két fiúval, mind a kettő szeretne komolyabb dolgot, de nem tudok választani, két vasat meg szemétség a tűzben tartani.
2015. márc. 2. 08:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a véleményeteket.
2015. márc. 2. 09:20
 22/29 anonim ***** válasza:

Mondjuk én szoktam keresni mások társaságát, de csak neten. Viszont amint komolyabbra fordulnának a dolgok valakivel, egyből passzív leszek.

2015. márc. 2. 09:23
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az 1.vel nem lehetsz boldog :D

"nagyon kocka, erősen antiszociális, nincsenek barátai" ez nem rettentett még el? :D

ha nem tudsz választani, válassz engem :D 25/F ismerkedünk? írj

2015. márc. 2. 09:24
 24/29 anonim ***** válasza:
kérdező hány éves ?
2015. márc. 2. 09:34
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
23# ezek a dolgok miért rettentenének el valakit?Én is kocka,antiszociális barátok nélküli ember vagyok,mégis van egy olyan barátnőm akinek rengeteg barátja van és olyan szép hogy én is alig hiszem el.Nem azon múlik hogy valakinek lesz e barátnője vagy nem,hogy mennyire kocka,hanem pl. mennyire ad magára (külső) és hogy viszonyul az emberekhez,illetve mennyire nyitott és hogyan viselkedne egy kapcsolatban.
2015. márc. 2. 09:35
 26/29 anonim ***** válasza:

23. 09:24 vagyok

egy antiszoc, barátok nélkül, hogy lehet nyitott? :D

amúgy én is kocka és antiszoc voltam akivel nem barátkozott senki, aztán rájöttem, ezen a vonalon haladva nagy 0-t ér majd az életem.

Aztán nehezen de sikerült megváltoznom, egy összetartó baráti társaság aktív tagja vagyok, nem kockulok, a karrier építésre koncentrálok, nyitok más emberek felé.. stb, és sokkal boldogabb az életem így.

ha kocka, antiszoc maradok meg egy depis lúzer lennék..

..és ki akar egy depis lúzerrel járni? :D .. de ez személyes vélemény.

2015. márc. 2. 09:53
 27/29 A kérdező kommentje:

24. hozzászóló: 20 éves vagyok

25.: a kockaságot azért emeltem ki, mert ő olyan szinten kocka, hogy az néha nagyon nehezen tolerálható már, ráadásul nem akarja, hogy együtt játsszunk.

2015. márc. 2. 10:28
 28/29 anonim ***** válasza:

És mi van akkor ha valakinek nincsenek barátai?

Ettől még lehet odaadó egy olyan személlyel szemben, aki hajlandó egy kicsit közelebb engedni magához. Egy kapcsolat két emberről szól tudtommal, nem pedig egy egész brigádról.

Meg az, hogy kocka. És akkor mi van? Valaki meg a konditeremben tengeti a napjait. Az talán jobb? Az egyik a szellemet meg egyéb más hasznos tulajdonságot fejleszt, a másik meg a testet és az önbizalmat növeli.

2015. márc. 2. 20:44
 29/29 anonim ***** válasza:

"És mi van akkor ha valakinek nincsenek barátai?

Ettől még lehet odaadó egy olyan személlyel szemben, aki hajlandó egy kicsit közelebb engedni magához. Egy kapcsolat két emberről szól tudtommal, nem pedig egy egész brigádról.

Meg az, hogy kocka. És akkor mi van? Valaki meg a konditeremben tengeti a napjait. Az talán jobb? Az egyik a szellemet meg egyéb más hasznos tulajdonságot fejleszt, a másik meg a testet és az önbizalmat növeli."

A kapcsolat nem csak két emberről szól, az elején persze igen, de előbb utóbb a kapcsolatban konfliktusok lesznek, akkor jó ha vannak jó barátok, akik észhöz térítenek és kívülrő, más szemszögből látja a dolgot. Továbbá idővel, mikor megunjáka folytonos szexet :D szüksége lesz a párnak tárasasági életre. A kockaságal meg nehéz leálni, nehéz meghúzni a határt, mikor hagyja az ember abba pl.: a lol-ozást. Egyébként meg a kockák olyanok mint a drogosok, és ennyierővel inkább füvezhetnének is, attól legalább viccesek lesznek.

23. és 26. voltam és jelzem egy volt kocka, aki nem jár konditerembe, de rá férne :D

2015. márc. 3. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!