Melyik srácot válasszam?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem két fiúval, mind a kettő szeretne komolyabb dolgot, de nem tudok választani, két vasat meg szemétség a tűzben tartani.2015. márc. 2. 08:39
1/29 A kérdező kommentje:
Jaj, véletlenül nyomtam entert és elküldte, mindjárt leírom a két srácot :D
2015. márc. 2. 08:39
3/29 anonim válasza:
Enterrel is el lehet küldeni a választ?
4/29 A kérdező kommentje:
-Fiú 1: 22 éves, felnőtt gondolkodású, önálló, rettentő okos, nagyon kocka, erősen antiszociális, nincsenek barátai, nagyon megnyugtató a közelsége, nem mindig keres engem
-Fiú2: 22 éves, nagyon jó vele beszélgetni, folyton szívatjuk egymást, félénk, kicsi az önbizalma, nem annyira okos, bulizós, de csendes, mindig keres engem
2015. márc. 2. 08:42
5/29 A kérdező kommentje:
2. igen, elküldte, nem is értem, hogy... ezt az üzenetet meg nem küldi el az enter :/
2015. márc. 2. 08:43
6/29 A kérdező kommentje:
Ja igen:
Fiú1: érzelmileg jobban kötődök hozzá és szexuálisan is
Fiú2: sokkal figyelmesebb
2015. márc. 2. 08:49
7/29 anonim válasza:
Akkor az elsőt válaszd,egy antiszoc kockának sokszor vannak értékes gondolatai,vagy hosszabb távon könnyebb,jobb vele egy kapcsolat.És tuti hogy nem lép félre.
8/29 A kérdező kommentje:
Mind a két srác nagyon értékes, az elsőhöz jobban kötődök, viszont vannak nagyon nehezen tolerálható tulajdonságai. A második félrelépősebb, viszont figyelmesebb velem és nagyon jól el tudok vele hülyéskedni, úgy, ahogy az elsővel nem.
2015. márc. 2. 08:57
9/29 anonim válasza:
Az első válaszd, ha hozzá jobban kötődsz és te is keresheted őt.
10/29 A kérdező kommentje:
Elsőnél nem érzem úgy, hogy annyira kellenék neki, mint a másodiknál, aki mindig keres
2015. márc. 2. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!