Melyik srácot válasszam?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem két fiúval, mind a kettő szeretne komolyabb dolgot, de nem tudok választani, két vasat meg szemétség a tűzben tartani.2015. márc. 2. 08:39
11/29 anonim válasza:
a 2. al jobban jársz hosszú távon szerintem. Az első eleinte jobbnak tűnhet, de később ellaposodhat vele a kapcsolatod, de a másodiknál ha beléd szerelmesedik, akkor nem fog bulizni járni szerintem,őt jobban magad mellé tudod kötni. Az első meg hogy kocka, hát.... vannak problémák az ilyenekkel..
12/29 anonim válasza:
Most amúgy fölöslegesen kérdezted meg...folyamatosan azt írod hogy a második kell neked...Mi a kérdés? :)
13/29 A kérdező kommentje:
pont azt írtam, hogy az elsőhöz jobban kötődöm érzelmileg...
2015. márc. 2. 09:07
14/29 anonim válasza:
Akkor ne válaszd egyiket se.. Mind a kettővel vannak problémáid, amik később csak jobban megerősödnek, ha már most zavarnak.
15/29 A kérdező kommentje:
De mind a kettő értékes ember és mind a kettőt tudnám szeretni :(
2015. márc. 2. 09:11
16/29 anonim válasza:
Ezért hülyeség kettővel ismerkedni egyszerre, bármelyiket választod, ott lesz benned hogy mi lett volna ha a másikat választom inkább. szerinted így bele lehet élni magad egy kapcsolatba teljesen, úgyhogy csak rá figyelsz? :D
17/29 A kérdező kommentje:
Igen, mert ha már tudom, kit választok és sok időt töltünk együtt, már csak ő fog érdekelni. Amúgy meg mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, ha otthagyom mindkettőt és keresek mást, annak is lesznek.
2015. márc. 2. 09:15
18/29 anonim válasza:
Hát ezt neked kell tudnod, de amúgy magamból kiindulva (mivel az első fiúban magamra ismertem), szerintem nem azért nem keres vagy érdeklődik utánad, mert nem szeret vagy nem érdekled... Ez csak egyszerű félelem. Sok év magány után az ember eléggé hozzászokik az egyedülléthez, talán túlságosan is. Talán te jó hatással lennél rá és kimozdíthatnád ebből az antiszociális élethelyzetéből. Persze ez nem tanács volt, mert én tanácsokat nem osztok, csak egy tipp.
19/29 anonim válasza:
Azt kell választanod aki érzelmileg közelebb áll hozzád, vagy még talizz mind a kettővel pár alkalmat, hogy még jobban érezd ki hogyan..
20/29 A kérdező kommentje:
18. köszi. Sajnos ez a srác tényleg nagyon nem keresi mások társaságát és nem tudom, változna-e valaha is
2015. márc. 2. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!