Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácot válasszam, a barátom vagy egy haverunkat akinek tényleg tetszem?
Figyelt kérdés
1 hónapja együtt vagyok egy sráccal,az elején minden jó volt,de most már alig találkozunk és nem is nagyon beszélünk.Van pár közös barátunk és van három srác akivel mostanság sok időt töltök,és ők is mondták,hogy milyen fura,hogy többet vagyok velük,mint a barátommal.Nem rég kiderült,hogy az egyik srácnak tetszem...És igazából nekem is tetszik,de nem tudom,hogy ő mennyire gondolja komolyan.Mindig szépeket mond nekem,és egy ideje néha kettesben is elmegyünk ide-oda,és mindig felhív és foglalkozik velem,miközben a barátom nem is nagyon törődik velem.Ez a srác egyre jobban tetszik,de a barátomat nem akarom megbántani.Nem tudom mit tegyek.:(2012. aug. 3. 13:07
1/3 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ma ezt a kérdést?
Döntsd el!
2/3 Hanariko válasza:
ha a barátod nem foglalkozik veled, akk csak magának köszönheti.
3/3 anonim válasza:
NEKED ki tetszik? Vonzalomból járj valakivel, ne szívességből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!