Miért van ez? Érezhet irántam valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb 1 hónapja kezdtünk el beszélgetni, és úgy érzem hogy minden alkalommal közelebb kerülünk egymáshoz. Most már ott tartunk hogy szinte minden nap beszélgetünk (valamikor ő keres engem) és nem csak általános dolgokról hanem személyes problémáit is megossza velem miközben már évek óta együtt van valakivel és én is csak barátként nézek rá2015. márc. 1. 14:51
1/1 anonim válasza:
szerintem az is lehet, hogy mint barát és lelki társ- ami neked biztos rossz, hogy csak az
vagy igen, ha nekem tetszik valaki akkor, ha ő nem nagyon keres akkor keresem én és ez a lelki nyitottság, szóval szerintem tetszel neki
húzz bele, nefélj, komolyan, legyen vér benned! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!