Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit érezhet irantam?

Kori21 kérdése:

Szerintetek mit érezhet irantam?

Figyelt kérdés
Van egy lany aki bevallodta h regen tetszettem neki.Talalkoztunk tok jol elvoltunk.A masodik talalkozasnal behivott magahoz hogy nezzunk egy filmet.A filmnezes kozben ugy fekudt mellem mint hamar regota jarnank es simogatott (nem szexualisan ingerelt).Enmegkerdeztem tolle h mi ez?Ugy gondolom h ilyet baratok nem szoktak csinalni (marmint a simogatast).Ra kerdeztem h neki van-e valami terve kettonkel es aztmondta h csak baratkozni akar.Egy kicsit ossze vesztunk abbol h baratok nem simogatjak egymast es 2 honapig nem beszeltunk.Nemreg talalkoztam a batyaval egy bevasarlo kozpontba es kerdeztem h hogy van a huga.Amire kiertem a bevasarlokozpontbol felhivott a lany h varjam meg mindjart ott van.Talalkoztunk egy kicsit dumaltunk es utanna koszontem el erre aztmondta h ne razzam mar le maradjak meg egy kicsit.Nem akartam paraszt lenni ezert maradtam.(dumaltunk elkoszontunk).Most hogy probalnek beszelni vele telefonon vagy viberen nagyon lekezelo velem.Mi lehet a baja?koszonom a valaszokat!

2014. nov. 30. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát tudod, ha te elhiszed, ha egy lány melléd fekszik és simogat, hogy csak barátkozni akar, akkor elég balfék lehetsz. Amúgy meg a nők szenzorai általában remekül működnek. Valszeg azt vette le a viselkedésedből, hogy nem érdekel.
2014. nov. 30. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
A problema az h tenyleg komolyan gondolta a baratos dolgot.Balfeknek nem erzem magam.koszonom a kommentet a masodik resze a mondani valodnak erdekesen hangzik.Lehet ez a baja..
2014. nov. 30. 20:14
 3/4 anonim válasza:
Az a baja, hogy ő többet akart, mint barátságot, de te visszautasítottad. Nem rágta a szádba de ez így van:)
2014. dec. 2. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
De a lany aztkerdezte tollem h en mit szeretnek es en mondtam h szeretnek vele eggyutt lenni mint egy par mert nekem nagyon bejon...de most meg...:(
2014. dec. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!