Mit érezhet irántam? 15/L
Figyelt kérdés
Gyakran járok hozzájuk de nem sokat beszélgetünk mert nem olyan típusú. Viszont sokszor mosolyog rám és közben beszélgetünk is.Én szerelmes vagyok belé. Megkérdezni nem merem mert osztálytársam testvére,és ha kiderül akkor nem tudnék a szemébe nézni.2014. máj. 25. 20:09
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem lép?vagy adja valahogy tudtomra?
2014. máj. 25. 20:13
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon népszerű a lányok körében mert jól néz ki,és aranyos is. Velem valahogy mégis más. Többi lánnyal sokkal többet és ez aggaszt :/
2014. máj. 25. 20:18
4/6 anonim válasza:
A szerelem mindig kockázatos :) Tégy vmit!
5/6 A kérdező kommentje:
Én megtettem már amit tudtam : írtam neki,próbálok minél többet náluk lenni de ő még csak vissza sem irt:/
2014. máj. 25. 20:26
6/6 A kérdező kommentje:
Azért mert próbálok hozzá közeledni?..
2014. máj. 25. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!