Lányok, helyes a meglátásom?!
Figyelt kérdés
Mai nap voltam egy buliban, sajnos sofőr voltam mindeggy, az a lenyeg ,hogy szetneztem és a nők féle "pasi tipussal "voltak: 1.ing,fehér póló-rozsaszin, gyurni járok, szoli barna vagyok,szetkoptattot farmer, 2: 50kilos gyerek, rózsaszín, dzsigolos ing vagy favagos, szetkoptatott farmer, makkos cipő, szszétnyalt haj, fultagito, vagy piercing. .....ez a két féle tipus jön be a nőknek vagy mivan?!én jó magam még most is deszkas ruhákba oltozkodom természetesen felém se nézett 1nő se..., ezekszerint a ruha teszi az embert vagy most hogy is van?!2015. márc. 1. 05:49
1/8 anonim válasza:
Aki a ruhát nézi az már rég rossz....
2/8 anonim válasza:
Manapság átlagban sajnos a félhomi 'páwa' srácok a vonzóak.. De hogy miért, azt ne kérdezd?! 19/L
3/8 anonim válasza:
nekem bejönnek a deszkások :D 25L
4/8 A kérdező kommentje:
2es mond meg miért van ez igy?!3as irtam privatot! :)
2015. márc. 1. 11:10
5/8 anonim válasza:
Fontos a megjelenés! Legalább is nekem nagyon fontos, mert ha valaki szépen/csinosan/stílusosan van felöltözve akkor az azt jelenti hogy ad magára. Ami igen csak jó dolog.
6/8 A kérdező kommentje:
Várj úgylátom összetéveszted a szezont a fazonnal,itt nem arról volt szó hogy kantáros gatyóba mentem,és szaros gumicsizmával...,én is korrektül fel voltam öltözve sőt nagypénzbe mernék fogadni hogy jobb ruhákba voltam mint ezek a palik akik ottvoltak...
2015. márc. 1. 23:12
7/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Azért van így, kedves kérdező, mert a társadalmunkban már teljesen elfogadott, sőt (!) elvárás, hogy megfeleljenek ennek a képnek. Ez főleg a 13-25 éves korosztályra jellemző. Tisztelet a kivételnek. Ezzel csak az a baj, hogy ha ez a társadalmi norma lesz teljesen elfogadott és követendő példa az idősebbeknél is,ki fognak halni az igazi férfiak, és marad nekünk a sok kis "divatbzi"...
19/L
8/8 A kérdező kommentje:
Igen valóban én is igylátom 2-es,de miért?Miért kell másoknak megfelelni látom egyébként hogy az emberek 97%-a úgy öltözik hogy a nőknek megfeleljen ,de a legtöbbjüknek ez nem jó,kényelmetlen,idegesiti, az a baj hogy én a világ összes pénzéért se öltöznék be divatk.csognek mert az nem az én stilusom,nem az én világom,igy meg sajnos hiába mert kb észre se vesznek a nők,akkor ezekszerint még is a ruha teszi az ember nem?!...:/
2015. márc. 3. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!