A fiatalabb lányoktól (16-19) akarom tudni, hogy melyik fajta srác jön be? (lent)
Mint jómagam: helyes, kedves aranyos vagyok (ha szeretnél megbizonyosodni, róla, akkor küldj 1 üzit) és sokszor eljárok itthonról, de nem buliba, mert nem bírom azt a helyet, illetve nem szoktam inni. Az eljárás, egyébb jó kis helyek mint pl: gokart, airsoft, haverokkal kis kiruccanás, akár bowling v vmi közös kajálás, kisebb-nagyobb kenu túrák. Szóval röviden szinte mindenre nyitott srác, helyes vicces, kedves megbízható, de utálja a bulizós helyeket és nem iszik (18f).
Míg ez csak 1 kis példa: ez a tipikus swag, mondhatni majdhogynem a szöges ellentétem. Sokat nem írnék róla, mert ezzel szerintem mindent elárultam. Iszik, sok buli esetleg fű, ecsethaj páva jellem stb stb. A tipikus mai "menő" srác
Kort írj légyszi, mert kíváncsi volnék rá, és arra, h te melyik "csoportba" tartozol.
"2-szer írtad le azt, hogy helyes vagy és kedves, alig akarod fényezni magad. :)"
Nem, nem akartam magam fényezni, vagy véletlen, vagy a "röviden"re írtad, tehát az összefoglalásnál persze, h leírtam. De ha ennyire zavar, akkor bocsi.
5. kommentelő: mert nem kell nagyon többet mondani. Swag, azt hiszem ez mindent elárul és még sokat is mondtam, azzal a 2 mondattal
Az első, én sem iszom és járok fűves vagyok alkesz bulikba.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!