Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiatalabb lányoktól (16-19)...

A fiatalabb lányoktól (16-19) akarom tudni, hogy melyik fajta srác jön be? (lent)

Figyelt kérdés

Mint jómagam: helyes, kedves aranyos vagyok (ha szeretnél megbizonyosodni, róla, akkor küldj 1 üzit) és sokszor eljárok itthonról, de nem buliba, mert nem bírom azt a helyet, illetve nem szoktam inni. Az eljárás, egyébb jó kis helyek mint pl: gokart, airsoft, haverokkal kis kiruccanás, akár bowling v vmi közös kajálás, kisebb-nagyobb kenu túrák. Szóval röviden szinte mindenre nyitott srác, helyes vicces, kedves megbízható, de utálja a bulizós helyeket és nem iszik (18f).

Míg ez csak 1 kis példa: ez a tipikus swag, mondhatni majdhogynem a szöges ellentétem. Sokat nem írnék róla, mert ezzel szerintem mindent elárultam. Iszik, sok buli esetleg fű, ecsethaj páva jellem stb stb. A tipikus mai "menő" srác

Kort írj légyszi, mert kíváncsi volnék rá, és arra, h te melyik "csoportba" tartozol.

2015. febr. 27. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na ilyen fiú nincs.

Magam se vagyok tökéletes, pedig iparkodok, sose vagyok elégedett magammal... szóval.

Amúgy sok programot amit leírtál én is kipróbálnék :P

na jó kenuzást azért kocsikázásra kicserélném :)

22f

2015. febr. 28. 00:23
 12/13 anonim válasza:

Egyik se.

15/L

2015. júl. 20. 20:31
 13/13 anonim válasza:
Én a te csoportodat választanám, ha buliba is járnál. Az nem azt jelenti, hogy iszol vagy füvezel (azok a fiúk nem jönnek be) csak a barátaiddal szórakozol. De ettől függetlenül inkább a te csoportod.
2015. aug. 11. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!