Miért van az, ha azt mondják rám de helyes vagyok, tetszek, de a randira viszont nemet mond? F/25
Van ilyen csaj aki dicsérget, nézeget, beszélget velem. De bármikor ha randira hívom, nemet mond. Ennek mi értelme?
Vagy ha előre tudja hogy másnap megy a városba, akkor azt mondja találkozna. De külön én miattam nem jön be.
Ez ilyen. Bandázz vele, és kúrd végig az összes barinőjét.
Ne legyél feleslegesen szerelmes.
"De bármikor ha randira hívom, nemet mond. Ennek mi értelme? "
Egész pontosan hányszor hívtad már el randira?
Elég lett volna csak egyszer egy alkalommal elhívnod, ha nemet mond, akkor így járt.
Mi értelme van? Az hogy élvezi ahogy futsz utána, rajongasz érte. Ez a lány sose fog rád férfiként tekinteni emiatt. Ezt nem sértésből írtam. Ez saját tapasztalat.
6-os vagyok.
Nagyon helyes. Majd ő lehet, hogy írogatni fog neked meg keresni, de te csak légy vele közömbös. Ha találkozni akar veled valami miatt mond, hogy nem érsz rá. Majd talán máskor.
Ha beszélgetni akar veled személyesen akkor is próbáld meg úgy kezelni mintha már nem érdekelnéd, beszélj vele úgy mint ha teljesen hidegen hagyna téged az ő dolgai/problémái. Vagy amikről beszélgetni szokott veled.
Aztán majd szépen észre veszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!