Van erre eselyem?
Rengeteg igénytelen alak elégszik meg ennyivel, hogy a fenébe ne lenne esélyed. Sokkal gyakoribb mint gondolnád, felszedni egy lelkileg defektes nőt akit úgy manipulálsz ahogy akarsz.
Erkölcsileg aggályos, de amíg 18 év felett válogatsz, addig az a lelkileg sérült nő nem autista, hanem felnőtt, szabad akarattal rendelkező ember. Akit meg lehet vezetni, legyen az lottózó, jósdába járó vagy jehova tanúknak felülő, az meg is érdemli. Drága tanulópénzt fizet majd, de van aki más hibájából, van aki sajátjából képes csak.
Kellemes időtöltést!
A Széll Kálmán téren van a te csajod
Csak most pont nincs wifi, és nem müködik az okos eszköze, mert nincs hol feltöltenie
Én nem vagyok szép, tele vagyok lelki sérüléssel, a szüleimet az sem érdekli élek, vagy halok-e. Barátaim nincsenek, és semmi anyagi javam nincs szinte.
De tőled kézzel-lábbal menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!