Alacsony, nyomi fiú vagyok, de folyton arra vágyom, hogy alacsony, cuki, bájos, nekem vonzó barátnőm legyen, van esélyem erre szerintetek vagy inkább adjam fel az álmom?
Figyelt kérdés
Semmi önbizalmam, de néha azért talizok lányokkal, volt már csók, van egy kis szexuális tapasztalatom is, de lényegében sosem olyan lányokkal voltam, egyet kivéve, akik enkem bejöttek külsőre. Mindig leadtam az igényeimből, de rájöttem, hogy ezt nem folytathatom, mert ezzel hazudok magamnak és a lányoknak is, meg így nem tudok boldog sem lenni. Most már ott tartok, hogy rájöttem, hogy igenis fontos a külső, viszont én meg nem vagyok egy lányok álma típus, akiknek bejöttem és ők is nekem meg mind ilyen netes ismeretségből jöttek, nem is láttuk még élőben egymást. De állítólag tetszem egy cuki, bájos lánynak, ő is bejön nekem, de félek, ha le is utaznék hozzá, akkor már nem kellenék neki a külsőm miatt. Nem tudom elnyomni a félelmem meg hát az is zavar, hogy itt a környéken a cuki, aranyos, picike lányok már foglaltak vagy nem is vesznek észre sem engem. :/2013. aug. 16. 21:35
4/10 anonim válasza:
,,Alacsony, nyomi fiú vagyok, de folyton arra vágyom, hogy alacsony, cuki, bájos, nekem vonzó barátnőm legyen, van esélyem erre szerintetek vagy inkább adjam fel az álmom?'' vicces :) szeritnem ne legyen noi idealod akki tedszik szolisd le ugysincs mit veszitened, vagy lehet noi idealod de akkorse csak arra varj h oolyean legyen amilyet elkepzelsz magadnak.
6/10 anonim válasza:
"Alacsony, nyomi fiú vagyok, de folyton arra vágyom, hogy alacsony, cuki, bájos, nekem vonzó barátnőm legyen, van esélyem erre szerintetek vagy inkább adjam fel az álmom?"
Ilyen önbecsüléssel add is fel.
" Mindig leadtam az igényeimből,"
gyökér
szerintem itt nem a külsőddel van a gond hanem azzal hogy menthetetlenül hülye vagy
7/10 anonim válasza:
Unalmas vagy, Imi! Kis törpördög...:)
8/10 anonim válasza:
szerintem te is tudod, hogy itt nem az alacsonyság a kizáró ok, hanem az, hogy "nyomi" vagy. És örülj, mert ezen tudsz változtatni, de a magasságodon nem.
10/10 anonim válasza:
1. manapság egy rakás lány bukik a gizdákra
2. gyúrd ki magad ha nem hiszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!