Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre van bármi esélyem (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre van bármi esélyem (többi lent)?

Figyelt kérdés
16 éves korom óta járok egy külön angoltanárhoz, aki mellesleg a szomszéd, most 21 vagyok(ő most 38). 16 éves korom óta rendszeresen felizgat mert annyira tetszik, és régóta álmodok arról,hogy egyszer megcsókolhassam, illetve,hogy lefeküdhessek vele. Van férje is, és 2 gyereke, de az angol órák ideje alatt inkább a magánéletről és a szerelemről beszélgetünk mint a tananyagról. Lehetne bármi esélyem is,hogy egyszer lefeküdhessek vele?(borzasztóan felizgat, már most,hogy rágondolok is feláll.....) Illetve részemről több lenne mint "szex" mert nagyon kedves is, és ilyen szinten ha nem is szeretem ,de kedvelem őt.
2014. dec. 11. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen lehet, ha lépsz és megpróbálod elcsábítani.

Ha nem csinálsz semmit, nem is lesz semmi.

2014. dec. 11. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Ki tudja, talán, de legyen már gerinced.
2014. dec. 11. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:

"...most, hogy rágondolok is feláll..."

akkor most te meleg vagy, csak az "angoltanárhoz" kifejezésből kimaradt a nő?

2014. dec. 11. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:

#3-as: "Van férje is, és 2 gyereke"

van esély, de a helyedben a férj és gyerek miatt nem próbálnék ilyet...inkább keress egy barátnőt, ha nincs...ha van akkor maradj hűséges!

2014. dec. 11. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd, anyukád lehetne szinte! Annyira azért tisztelhetnéd, hogy családja van, amibe nem szép dolog belerondítani.

Arról nem beszélve, hogy többet biztos nem kellene menned angol órára hozzá, mert 38 évesen nem biztos hogy 21 éves pasival kezdene, még ha meg is fordulna a fejében, hogy megcsalja a férjét. Na meg szomszéd is, nem gondolod hogy utána pokol lenne ott az életed? Ott a férj, a gyerekek... Tényleg ennyire az a bizonyos testrész vezérel? Keress olyan lányt/nőt, aki nem foglalt, és nem férjezett...

2014. dec. 11. 09:48
 6/11 Norb66 ***** válasza:

Előttem szólók:

Hogy tudna már egy 21 éves belerondítani egy házasságba, ahol gyerekek is vannak? Azt hiszitek, annyira komolyan venné a srácot, hogy elhagyja a családját érte? Ezt nem gondoltátok komolyan.

A srác és a nő között nem lenne semmi olyan komoly, ami egy családot tönkretenne.

Igen, a nő megcsalja a férjét. "Megcsalja" ha annak lehet egyáltalán nevezni. Lehet hogy csak egyszeri alkalom lenne. És ugyebár semmi komoly. Szomszéd iskolásfiú egy tanárral. Vagy csak fiatal fiú egy idősebb nővel. Csak egy apró kaland, nem tesz tönkre semmit, mert nem is veszi komolyan a nő.

Másrészt meg, az élet ilyen, ilyenek VANNAK, ha tetszik valakinek ha nem, legfeljebb nem tud róla az ember, vagy nem akar tudni róla.

Én azt mondom próbáld meg, veszíteni valód csak akkor van, ha nem próbálod meg.

2014. dec. 11. 09:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarom ,hogy a házassága tönkremenjen, csak egy egyszeri kalandozásra vágyok vele,ha lehet így fogalmazni :) És ahogy tudom, a férjével elég száraz a kapcsolatjuk, de mondom, én csak egy egyszeri szeretkezésre és csókolózásra vágyok... A korban pedig ha jól emlékszem akkor 37 vagy 38, nem tudom pontosan, de a kor nem is érdekel engem.
2014. dec. 11. 10:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha megfekteted, valószínű hogy persze ki is derül, mert utána már nem lesz elég egy alkalom.. többet fogsz akarni. Jönnek majd a konfliktusok, a férj megtudja, lehet ki is vágja a nőt... Persze utána a férj is üldözni fog, a gyerekek utálni, és még a híred is elterjed az utcában... Ha erre vágysz hajrá! ;)
2014. dec. 11. 10:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem titokban lehetne tartani egy alkalmat kívánnék, nem többet, illetve mivel már nem ott lakok,csak havonta 2x nézek haza kb(főiskola miatt), így kétlem,hogy oylan nagy hír lehetne belőle.
2014. dec. 11. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
a nő egész életét tönkreteheted...erre is gondolj, ne csak a farkadra...
2014. dec. 11. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!