Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre van bármi esélyem (többi lent)?
Igen lehet, ha lépsz és megpróbálod elcsábítani.
Ha nem csinálsz semmit, nem is lesz semmi.
"...most, hogy rágondolok is feláll..."
akkor most te meleg vagy, csak az "angoltanárhoz" kifejezésből kimaradt a nő?
#3-as: "Van férje is, és 2 gyereke"
van esély, de a helyedben a férj és gyerek miatt nem próbálnék ilyet...inkább keress egy barátnőt, ha nincs...ha van akkor maradj hűséges!
Szerintem hagyd, anyukád lehetne szinte! Annyira azért tisztelhetnéd, hogy családja van, amibe nem szép dolog belerondítani.
Arról nem beszélve, hogy többet biztos nem kellene menned angol órára hozzá, mert 38 évesen nem biztos hogy 21 éves pasival kezdene, még ha meg is fordulna a fejében, hogy megcsalja a férjét. Na meg szomszéd is, nem gondolod hogy utána pokol lenne ott az életed? Ott a férj, a gyerekek... Tényleg ennyire az a bizonyos testrész vezérel? Keress olyan lányt/nőt, aki nem foglalt, és nem férjezett...
Előttem szólók:
Hogy tudna már egy 21 éves belerondítani egy házasságba, ahol gyerekek is vannak? Azt hiszitek, annyira komolyan venné a srácot, hogy elhagyja a családját érte? Ezt nem gondoltátok komolyan.
A srác és a nő között nem lenne semmi olyan komoly, ami egy családot tönkretenne.
Igen, a nő megcsalja a férjét. "Megcsalja" ha annak lehet egyáltalán nevezni. Lehet hogy csak egyszeri alkalom lenne. És ugyebár semmi komoly. Szomszéd iskolásfiú egy tanárral. Vagy csak fiatal fiú egy idősebb nővel. Csak egy apró kaland, nem tesz tönkre semmit, mert nem is veszi komolyan a nő.
Másrészt meg, az élet ilyen, ilyenek VANNAK, ha tetszik valakinek ha nem, legfeljebb nem tud róla az ember, vagy nem akar tudni róla.
Én azt mondom próbáld meg, veszíteni valód csak akkor van, ha nem próbálod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!