Szerintetek lehet bármi esélyem is?
Jött idén egy új fiú az osztályba,és így első naptól kezdve bejött nekem.A barátnőim mondtál,hogyha megismerem,akkor tuti elmúlik az egész,mert hogy a fiú se lehet tökéletes.Igen,beképzelt,néha bunkó és szeret okoskodni,mégis elfogadom a hibáit.Egyre inkább kezdem megszeretni:( szeptemberben oda akartam menni hozzá mert az elején egyedül volt,de sose mertem,mert ha meglátom,leblokkolok,egyszerűen nem tudok hozzá szólni,miért van ez? Aztán van két lány akikkel összebarátkozott.Az egyik bevallotta hogy tetszik neki,a másikkal meg nem tudom mi van.De mind a kettő az a tipikus okos,szép lány,én nem meg az tipikus átlagos,csendes lány.Amikor meglátom hogy a fiúval beszélgetnek,mindig dühös leszek és fáj az egész.Szoktam a fiúval álmodni.A mi kapcsolatunk annyinál tart,hogy egy facebook beszélgetésünk volt,meg néha szemeztem vele.Szeretném ha lenne esélyem,ha észrevenne engem.Milyen tanácsokat tudtok adni?
17/L
Köszönj neki kérdezd meg töle hogy van és vezesd rá szép lassan arra hogy a fiu rájöjjön hogy neked tetszik.Kérdezd meg tole mi az érdeklodáési kore mit szokott szabadidejébe csinálni.Mi a hobbija.Adjál neki arra utalo jelet hogy neked tetszik meg szeretnél tobbet kerulj hozzá minnél kozelebb akár az arcára adhatnál neki puszit vagy megfoghatnád a kezét,esetleg átölelhetnéd.
Igazábol neked kell ezt tudni hogy hogyan akarod kimutatni felé az érdeklodésedet.De van olyan modsze ris hogy pl elmész mellette ha veled jon szembe és te direkt elesel vagy megütöd magad és akkor hátha oda megy hozzád segiteni.A lényeg hogy hivd fel magadra a figyelmét.Mind egy mivel és hogyan csak ne legyen ciki számára és számodra se.Menj oda hozzá bezsélgetni érdeklödjél irányába.Vagy ha o elkezd egy témát mnodnai neked akkor te probáld követni és térj rá te is eloszor az ö témájára.
Szia
Hogy ment? tudtam neked segiteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!