Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyáltalán bármi esélyem is nála?
Bizony. Az önbizalomhiány az borzasztóan előnytelen ebben az esetben. De azért nincs minden veszve, bár az a tény, hogy vége a sulinak, szinte lehetetlenné teszi most a helyzetedet. De azért elmúlik a nyár és jövőre megpróbálhatod.
Most még annyit tehetsz, hogy megpróbálod kinyomozni, barátokon, ismerősökön keresztül, hogy hova jár a szabad idejében. Próbálsz te is ott lenni. Ha ilyen alkalmakkor meg mered szólítani, pl "te is ebbe a suliba jársz? nem emlékszel rám.............." talán összejöhettek.
Alapvetően más problémák vannak nálad.A hozzáállásod nem olyan mint egy férfié.Egy férfi nem szerelmes akar lenni, hanem barátnőt szerezni aztán majd közbe kialakul. De nem előbb beleszeret valakibe utána meg sóvárog utána hónapokig.Pláne direkt. Ezen mindenképp gondolkodj el.
A csajnál pedig ha határozott vagy simán lehet esélyed. De te kb ok nélkül a rajongója vagy így aztmondom hogy nincs. Nekem még egy olyan csaj se kell aki nincs benne a játékba hanem rám akarja erőltetni magát. Hagyni kell had alakuljon ki a másik félbe is valami.Elhívni neked kell a randira de már a randira hívásnál is irányíthatod a dolgokat a saját kedved szerint.
Könyvből nem lehet megtanulni csajozni, de ha az alapokat helyrerakod van esélyed hogy ne legyél lúzer a csajoknál. Ehhez egy kis segítség ez a honlap. [link]
19/F
Köszönöm a válaszokat:)
Kedves utolsó,ha nem esett volna le,én vagyok a lány!!!:D
Egyébként meg ha már itt járunk,nem vagyok a rajongója,és nem lógnék a nyakán folyton,tudom magam kontrollálni,és nem vagyok hülye.Tudom,hogy van konkurencia,habár azt nem,hogy mekkora,mert a csaj ismerőseimnek nem jön be olyan szinten mint nekem,de ettől függetlenül biztos hogy van.
Lol tipikus, beleszerettél a suli alfahímjébe... azok a gimis évek :D. lesz még itt pofáraesés XD
24/F
1.nem szerettem bele
2.nem alfahím egyáltalán
Amúgy elég gáz,ahogy írsz 24 éves létedre....lol?!?:)
Mert, hogy írok 24 éves létemre? A "lol" az én generációm találmánya nyugodtan használhatom :).
Egyébként körbeönthetném a témát mindenféle mézesmázas szöveggel, de sajnos a gimi az ilyen (tudom, kijártam visszatekintve bölcsebb vagyok) A lányok egy maréknyi kiválasztottba szeretnek bele (vagy nevezd tetszésnek rajongásnak aminek akarod lényegtelen) állandó jelleggel akik hát el nem ítélhető módon kihasználják a lehetőségeket. A gimiben nem fogsz komoly kapcsolatra lelni, legalábbis mikroszkopikusan pici rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!