Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Van barmi eselyem?
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel joba vagyok elegge es nagyon bejon. 2 eve ugy ismerkedtunk meg hogy en tetszettem neki viszont akkor nekem epp mas tetszett. Aztan 1 eve meg nekem jott be de akkor meg neki volt baratnoje. Es most bejon megint. Sokat dumalunk, csikiz, olelget es tok jol el tudunk beszelgetni. viszont amikor harman voltunk baratnommel baratnom rakerdezett hogy ' es ha az evfolyambol kene nvalasztanod valakit akivel osszejonnel ki lenne az? a .... valasztanad?' erre aszonta hogy ' neeem dehogyis marmint jo csaj de neeeeeem' szerintetek barmi esely van ra hogy osszejovunk?2011. febr. 8. 17:21
2/3 Fülünyúl válasza:
Ezek alapján, amit leírtál? Szerintem a kezed is megkéri...
3/3 anonim válasza:
szerintem tetszel neki, de mivel egyszer már hiába próbálkozott nálad elkönyvelte, hogy ti csak haverok vagytok és már nem gondolja azt,hogy lehetne köztetek bármi. de amit leírtál abból úgy gondolom,hogy könnyen meg tudnád változtatni a véleményét, tudasd vele egyértelműen, hogy bejön neked, hívd el randizni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!