Külföldi (főleg Japán, Dél-Korea és még talán Kína) nők meg vannak bolondulva a magyar férfiakért? Magyar csajoknak miért nem kellenek a magyar pasik?
Egyszerűen arra jutottam, hogy a magyar nőknek nem lehet megfelelni. Nem tudsz olyan lenni vagy olyat tenni, ami tetszene nekik.
Ha kedves vagy, akkor az a bajuk, hogy nem lehet veled egy jót veszekedni, ha meg bunkózol, akkor meg azért sír a szájuk.
Egyik ismerősöm most jött haza Dél-Koreából szakmai képzésről. (Hasonló cipőben jár a magyar nőkkel, mint én.) Azt mondta, hogy ha tehetem, egyszer ki kell mennem oda. Két hetet volt kint, de a koreai nők egyszerűen megvesztek értük (csoporttal ment cégtől, és hétvégén elmentek szétnézni a környéken, beülni ide-oda). Azt mondta, hogy az első héten körülbelül 17 csaj smárolta le (igen, a nők cuppantak oda) és 3-al feküdt le.
Egy két kollégája azt mondta neki, hogy ez a helyzet Japánnal és még Kínával is.
Annyit még, hogy nem vagyunk csúnyák, de én sem és ő sem vagyunk különösebben nagy számok külsőre, de meg vagyunk elégedve magunkkal.
Van ebben igazság? Nem egy nagyot mondó ember, több éve ismerem. Szerintetek?
27/F
Én 2 hét helyett 3 évet töltöttem kint egyetemen, igaz nőbőlvagyok, De:
Valószínűleg ugyancsak kamuzott. Ugyancsak zárkózott társadalom.
Vagy!
Az is lehetséges, hogy azt hitték, amerikai (khm... Ott minden külföldi szerintük amerikai, vagy ha az illető nő és szőke kékszemű, orosz prosti), ők pedig az amerikai álom gondolatához vannak szoktatva. Ergó, azt hiszik, hogy emegszereti őket a fickó és kiviszi magával Amerikába és hű de jó lesz neki.
De megmondom: Ott a pasik helyzete rosszabb. Ha átlagos, vagy átlag alatti a külsőd, nem hogy párt, de munkát (!!!!) is nagyon macerásan találsz. Mert a munkáltatók nyilván azt veszik fel, aki "szebb". És egyéb diszkriminációk. Ott a nők 70-80%-a csak azért végzi el az egyetemet, hogy legyen diplomája és utána férjhez megy, ő elfőzőcskézik otthon, te meg hozd haza szépen a pénzt és keress jó sokat!
Összességében: R***ancok bárhol lehetnek. De szerintem, Magyarországon mêg mindig jobb dolguk van a pasiknak. (Bár a legnyomorultabb ázsiában az európai nőknek, mert nagyrészt csak egyalkalmit keresnek rajtuk és prostinak nézik őket :"D Pedig barna haj, zöld szem vagyok.)
#9 - #10
Van abban valami igazság, amit írsz. A korosztályomból sok pasi nem mer és/vagy nem tud kezdeményezni.
A fiatalabbakról meg nem is beszéljünk, mert ott a pasik elvannak kényeztetve (15-20 éves korosztály). Két nőből az egyik tuti ribling, ahogy látom. Ott a pasiknak nem is nagyon kell kezdeményezni, mert szó szerint az ölükbe hullanak a nők.
Ami engem illet a kezdeményezés szintjén, a teli tömött pláza közepén is odamegyek a lányhoz, ha bejön és tetszik a kisugárzása. És miért ne tenném? Ha nem megyek oda, nem tudom meg soha, mi lett volna a reakciója, ha meg lepattint, akkor meg mi van? Van még rajta kívül más nő is, ő meg nem tudja mit veszített. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!