Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Külföldi (főleg Japán, Dél-Kor...

Külföldi (főleg Japán, Dél-Korea és még talán Kína) nők meg vannak bolondulva a magyar férfiakért? Magyar csajoknak miért nem kellenek a magyar pasik?

Figyelt kérdés

Egyszerűen arra jutottam, hogy a magyar nőknek nem lehet megfelelni. Nem tudsz olyan lenni vagy olyat tenni, ami tetszene nekik.

Ha kedves vagy, akkor az a bajuk, hogy nem lehet veled egy jót veszekedni, ha meg bunkózol, akkor meg azért sír a szájuk.

Egyik ismerősöm most jött haza Dél-Koreából szakmai képzésről. (Hasonló cipőben jár a magyar nőkkel, mint én.) Azt mondta, hogy ha tehetem, egyszer ki kell mennem oda. Két hetet volt kint, de a koreai nők egyszerűen megvesztek értük (csoporttal ment cégtől, és hétvégén elmentek szétnézni a környéken, beülni ide-oda). Azt mondta, hogy az első héten körülbelül 17 csaj smárolta le (igen, a nők cuppantak oda) és 3-al feküdt le.

Egy két kollégája azt mondta neki, hogy ez a helyzet Japánnal és még Kínával is.

Annyit még, hogy nem vagyunk csúnyák, de én sem és ő sem vagyunk különösebben nagy számok külsőre, de meg vagyunk elégedve magunkkal.

Van ebben igazság? Nem egy nagyot mondó ember, több éve ismerem. Szerintetek?

27/F

#nők #nő #kínai nők
2015. febr. 28. 00:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Természetesen akinek nem inge, az eddig leírtak, az ne vegye magára...mondjuk ezt én mindig alapnak veszem.
2015. febr. 28. 01:49
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Én 2 hét helyett 3 évet töltöttem kint egyetemen, igaz nőbőlvagyok, De:

Valószínűleg ugyancsak kamuzott. Ugyancsak zárkózott társadalom.

Vagy!

Az is lehetséges, hogy azt hitték, amerikai (khm... Ott minden külföldi szerintük amerikai, vagy ha az illető nő és szőke kékszemű, orosz prosti), ők pedig az amerikai álom gondolatához vannak szoktatva. Ergó, azt hiszik, hogy emegszereti őket a fickó és kiviszi magával Amerikába és hű de jó lesz neki.

De megmondom: Ott a pasik helyzete rosszabb. Ha átlagos, vagy átlag alatti a külsőd, nem hogy párt, de munkát (!!!!) is nagyon macerásan találsz. Mert a munkáltatók nyilván azt veszik fel, aki "szebb". És egyéb diszkriminációk. Ott a nők 70-80%-a csak azért végzi el az egyetemet, hogy legyen diplomája és utána férjhez megy, ő elfőzőcskézik otthon, te meg hozd haza szépen a pénzt és keress jó sokat!

Összességében: R***ancok bárhol lehetnek. De szerintem, Magyarországon mêg mindig jobb dolguk van a pasiknak. (Bár a legnyomorultabb ázsiában az európai nőknek, mert nagyrészt csak egyalkalmit keresnek rajtuk és prostinak nézik őket :"D Pedig barna haj, zöld szem vagyok.)

2015. febr. 28. 08:53
 13/15 A kérdező kommentje:

#9 - #10

Van abban valami igazság, amit írsz. A korosztályomból sok pasi nem mer és/vagy nem tud kezdeményezni.

A fiatalabbakról meg nem is beszéljünk, mert ott a pasik elvannak kényeztetve (15-20 éves korosztály). Két nőből az egyik tuti ribling, ahogy látom. Ott a pasiknak nem is nagyon kell kezdeményezni, mert szó szerint az ölükbe hullanak a nők.

Ami engem illet a kezdeményezés szintjén, a teli tömött pláza közepén is odamegyek a lányhoz, ha bejön és tetszik a kisugárzása. És miért ne tenném? Ha nem megyek oda, nem tudom meg soha, mi lett volna a reakciója, ha meg lepattint, akkor meg mi van? Van még rajta kívül más nő is, ő meg nem tudja mit veszített. ;)

2015. febr. 28. 09:44
 14/15 anonim válasza:
Hmm.... Mit is mondjak? Kezdjük ott hogy 30 vagyok és fiú egyelőre ennyi elég. Nos annyit mondhatok hogy hamarosan ki utazok Japanba, egy úgy mond felmérést fogunk elvégezni. Minek célja: Tényleg érdemes e kint éli Japánba? Ott dolgozni barátokat szerezni + igen párkapcsolatott létesíteni, és nem ilyen hogy le smárolnak meg egyébb fa...g. Az biztos hogy igaz mit sok helyen olvasok, hogy Japán vissza fogotabb nép de ezt jobban el is hiszem, mint ahogyan azt is hogy illem szabályok szerint élnek. Tehát ha igaz is az vagy sem mit barátod írt hogy több csajal is enyélt akkor értelem szerűen ő arra is utazott biztosan is. De ha te most komoly kapcsolatott akarsz az nem ilyen egyszerűen fog menni erre mérget vehetsz. Japán alapból is köz ismert mennyire is szabályok szerint élnek és mennyire is tartsák be azt. Szerinted ott ha barátnőt akarasz keresni csak úgy a nyakadba ugrana? :-) Mindegy lényegtelen majd ha kint jártam majd el mondom mi is zajlik valójában oda kint. Engemet is ugyan úgy érdekel mint téged is vagy talán a többieket is hogy ott lehet e tényleg egy normális barátnőt találni. Nem hiába akarunk ki nézni mert mi egyútal fel is mérjük ennek lehetőségeit + munka stb. De ha te kicsapongás miatt foglalkozól vagy kérdezted ezt erre csak annyit tudok mondani erre valók az öröm lányok. Minden esetre én nem csak azért választottam ki Japánt met szórakozáskép, ha nem a jövőmet akarom felépíteni amit ithon nem tudsz egyszerűen meg tenni. Mert vagy be gyepesedsz és meg katansz vagy aglegény maradsz életed végéig. Az biztos hogy az nem igaz, hogy a fiuk ff
2016. máj. 13. 16:00
 15/15 anonim válasza:
Hmm.... Mit is mondjak? Kezdjük ott hogy 30 vagyok és fiú egyelőre ennyi elég. Nos annyit mondhatok hogy hamarosan ki utazok Japanba, egy úgy mond felmérést fogunk elvégezni. Minek célja: Tényleg érdemes e kint éli Japánba? Ott dolgozni barátokat szerezni + igen párkapcsolatott létesíteni, és nem ilyen hogy le smárolnak meg egyébb fa...g. Az biztos hogy igaz mit sok helyen olvasok, hogy Japán vissza fogotabb nép de ezt jobban el is hiszem, mint ahogyan azt is hogy illem szabályok szerint élnek. Tehát ha igaz is az vagy sem mit barátod írt hogy több csajal is enyélt akkor értelem szerűen ő arra is utazott biztosan is. De ha te most komoly kapcsolatott akarsz az nem ilyen egyszerűen fog menni erre mérget vehetsz. Japán alapból is köz ismert mennyire is szabályok szerint élnek és mennyire is tartsák be azt. Szerinted ott ha barátnőt akarasz keresni csak úgy a nyakadba ugrana? :-) Mindegy lényegtelen majd ha kint jártam majd el mondom mi is zajlik valójában oda kint. Engemet is ugyan úgy érdekel mint téged is vagy talán a többieket is hogy ott lehet e tényleg egy normális barátnőt találni. Nem hiába akarunk ki nézni mert mi egyútal fel is mérjük ennek lehetőségeit + munka stb. De ha te kicsapongás miatt foglalkozól vagy kérdezted ezt erre csak annyit tudok mondani erre valók az öröm lányok. Minden esetre én nem csak azért választottam ki Japánt met szórakozáskép, ha nem a jövőmet akaro felépíteni amit ithon nem tudsz egyszerűen meg tenni. Mert vagy be gyepesedsz és meg katansz vagy aglegény maradsz életed végéig. Az biztos hogy az nem igaz,hogy a fiuk nem ernek kezdeményezni , magyar lányoknál. Az a baj a magyar lányokal van a gond. Hiába mész oda vagy udvarias kedves vagy bármi. Mert az szó semmit nem jelent náluk hogy szerelem. Hanem inkább csak érdekből mint hogy igaz szerlem miatt legyenek más mellet. Az tiszelet becsület hűség rég erejét veszti. És persze tisztelet a kivételnek mert ha nem is sok de van pár aki nem ilyen de talán ebből csak 5% az fen maradó 95% meg valmi okfolytán a baromságnak él mint hogy tiszteséges életett élne. De kinek van erre türelme hogy várjon arra hát ha neki is szerencséje lesz és nem lesz boldogtakan? Én fel hagytam ezzel inkább döntöttem legyek boldog inkább egy Japán lányal kivel tudnák is tervezni is valamit, mint hogy egy magyar nővel össze álljak. Én sajnos tudom milyen az ha egy Magyar nő nem úgy áll hozzá a dolgokhoz a hogy kéne. Nekem már nem kel be mutatni mekkora szélhámoság vissza élés és mi egy más van egy nő mögöt, és nekem ennyit nem ér meg hogy kilódjak velük. Én aazt mondom neked ha a boldogságot keresed azt ne ithon tedd. Ha nem néz ki a nagy világba és kerezsd meg ott önmagad + boldogságodat. Ennyit tudok mondani. Ha ez érdekel persze? Vagy ha szajhákra vadászol azt ide haza is megtalálod azért nem kel ki utazni sehova. De én biztos a boldogságomért fogom ki utazni.
2016. máj. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!