Külföldi (főleg Japán, Dél-Korea és még talán Kína) nők meg vannak bolondulva a magyar férfiakért? Magyar csajoknak miért nem kellenek a magyar pasik?
Egyszerűen arra jutottam, hogy a magyar nőknek nem lehet megfelelni. Nem tudsz olyan lenni vagy olyat tenni, ami tetszene nekik.
Ha kedves vagy, akkor az a bajuk, hogy nem lehet veled egy jót veszekedni, ha meg bunkózol, akkor meg azért sír a szájuk.
Egyik ismerősöm most jött haza Dél-Koreából szakmai képzésről. (Hasonló cipőben jár a magyar nőkkel, mint én.) Azt mondta, hogy ha tehetem, egyszer ki kell mennem oda. Két hetet volt kint, de a koreai nők egyszerűen megvesztek értük (csoporttal ment cégtől, és hétvégén elmentek szétnézni a környéken, beülni ide-oda). Azt mondta, hogy az első héten körülbelül 17 csaj smárolta le (igen, a nők cuppantak oda) és 3-al feküdt le.
Egy két kollégája azt mondta neki, hogy ez a helyzet Japánnal és még Kínával is.
Annyit még, hogy nem vagyunk csúnyák, de én sem és ő sem vagyunk különösebben nagy számok külsőre, de meg vagyunk elégedve magunkkal.
Van ebben igazság? Nem egy nagyot mondó ember, több éve ismerem. Szerintetek?
27/F
Az kimaradt, hogy mutatott képeket, és nem ilyen atom csúnya elhízott nők, hanem szé parcú modelltestű bombázókkal volt együtt.
ÉS: Egy fillért nem fizetett a szexért, mielőtt még valaki arra gondol.
Igen, hallottam ilyet, da a vietnámiak még inkább.
Az itteniek most a négereket keresik, persze nem nagy részük, de az feltűnő.
Szerintem kamuzik mint atom!!!
Ha ott akkora sikere lett volna akkor itthon is.
Én is már 14 országban jártam és mindenhol akadtak lányok, tök hülyeség amit írtál, a gyerek meg kamuzik ezerrel!!!!
Nem akarok vitába szállni, de már egyszer leírtam, hogy több éve ismerem a srácot, mondhatni az egyik legjobb barátom (ilyen nem sok van).
Az még inkább felcsigázott, hogy most találtam egy ehez hasonló témát itt 2012-es kiírással, és ott is volt pár megerősítés, hogy a szép arcú koreai modellek is úgy tapadnak a fehér férfiakra, mint a piócák. És még csak jóképűnek meg nagyon pénzesnek sem kell lenned állítólag.
Csak azért kérdeztem, mert érdekelne, ha van valakinek ilyen tapasztalata!
Nincs tapasztalatom ilyen téren, de mindenképpen Japánban szeretnék élni, szóval azért tudok ezt-azt az országról, a kultúráról az emberekről. Kicsit soknak tűnik ez a 17 csaj smárolta le 2 hét alatt, de simán elképzelhető. Koreában a nyugati és kelet kultúra nagyon keveredik, viszont az európai férfiak még mindig kuriózumnak számítanak, ott a lányok nem a seggeiket villantják hanem az európai pasijukkal menőznek. Japánban is eléggé oda vannak az európai férfiakért, bár a Japán nők ahogy tudom visszafogottabbak ilyen téren, talán mert ők tartanak a kulturális és nyelvi különbségekből fakadó problémák miatt. Bár ha bizonyítod hogy igenis ismered a kultúrát, a nyelvet, akkor nagyobb eséllyel indulsz náluk mint az átlag Japán fiúk többsége.
19/F
Nem értem milyen mércével mérsz... mennyinek kéne lennie az átlagnak, amitől egy magyar lány eltér? Az zavar, hogy nem tudsz felszedni elég lányt?
Őszintén szólva én több másik szingli (!) nőismerősömmel arra jutottunk, hogy a magyar pasik bizony marhára ki vannak szolgálva. Valahogy ellustultak, nem kezdeményeznek, nem próbálkoznak, és hagyják, hogy a lány irányítson, vagy éppen szerezze meg őket, vagy csak sz...rnak rájuk.
Pl. Több sráccal is ismerkedtem kedvenc telefonos applikációnkban, hát hadd ne mondjam, hogy milyen eredménnyel. Na de sebaj, kiválasztottam a kevés értelmesebbnek tűnő, nem szexre utazó srácot, (mondjuk nem kellett nagyon válogatni, mert egyedül ők tudtak fenntartani egy beszélgetést), ebből egy úgy lekopott, hogy egy mukkot se szólt, nekem kellett ráírnom, hogy mi van vele, a másik meg konkrétan szintén sz....rik rám. Nem vagyok csúnya (mondjuk nyilván nem vagyok összemérhető a koreai modellányokkal), az elvárásaim nagyjából csak az emberi kvalitásokra korlátozódnak, viszonylag nyitott vagyok kinézet tekintetében, és mégis!
Ok, ez csak két példa, de szomorú, hogy mások is ezt tapasztalják körülöttem.
A buliban való ismerkedésről meg annyit, hogy tapasztalatom szerint a fele srác áll a táncparkett szélén, a másik fele pedig próbálja a merevedését minél több lányhoz odadörgölni.
Biztos én vagyok rosszul kalibrálva, de ez engem egy vadidegen esetén nem indít be, és a hosszú távú kapcsolat programot se bootolja be.
Úgyhogy sajnálom, amit tapasztalsz, mert úgy tűnik egy másik valóságban élünk.
Külföld engem is vonz, bár nem a srácok miatt, de ha egyszer kimegyek, lehet hogy lesz egy-két meglepetésben részem, esetleg a férfiak ott tudnak még udvarolni, kezdeményezni.
Előző vagyok (23/N).
Ugyanakkor annak, amit írtál, nyilván van valami alapja, hiszen több helyről is érkeztek ilyen infók, én is tudok arról a jelenségről, hogy egy gaikokujin (külföldi) mennyire vonzó a lányok körében, ugyanakkor ez nem neked szól!! Hanem annak, hogy egzotikus vagy, ahogy a magyar lányok egy része odavan az afro-amerikaiakért, vagy bármilyen külföldi srácokért, vagy a magyar fiúk az ázsiai lányokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!