A "ha nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatoknak lehet jövőjük, főleg ha a lány gondolja ezt?
Figyelt kérdés
volt egy lány, szegénykének nem jöttek össze a pasik. Engem elküldött, majd összejött mással... csúnya vége lett (szart a pasi rá, csak kelléknek használta).
Egy év eltelt, elkezdett irogatni, majd inni akart velem. Azt mondta, hogy én vagyok az 1%, jól esett amit csináltam, jó volt nőnek lennie ez idő alatt, mert minden pasi csak használta. És nem érzi, hogy eszeveszettűl belémszeretett volna, de hiányzom neki, és úgy érzi, nagy dolgot hagyna ki, ha nem próbálná meg.
Van valakinek tapasztalata?
2015. febr. 28. 00:07
11/12 anonim válasza:
Én mint örökös szamár, csupán reménykedhetek hogy van jövője az ilyeneknek is... :(
Mást nem tehetek
12/12 anonim válasza:
Lehet együtt marad veled pár évig, lehet 1-2 évtizedig is, de valószínűleg el fog válni tőled, és a bíróságon valószínűleg olyan ítélet fog születni, hogy meg fogja kapni a pénzednek a nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!