Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A "ha nincs ló, jó a szamár...

A "ha nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatoknak lehet jövőjük, főleg ha a lány gondolja ezt?

Figyelt kérdés

volt egy lány, szegénykének nem jöttek össze a pasik. Engem elküldött, majd összejött mással... csúnya vége lett (szart a pasi rá, csak kelléknek használta).

Egy év eltelt, elkezdett irogatni, majd inni akart velem. Azt mondta, hogy én vagyok az 1%, jól esett amit csináltam, jó volt nőnek lennie ez idő alatt, mert minden pasi csak használta. És nem érzi, hogy eszeveszettűl belémszeretett volna, de hiányzom neki, és úgy érzi, nagy dolgot hagyna ki, ha nem próbálná meg.

Van valakinek tapasztalata?

2015. febr. 28. 00:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 28. 00:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos nem.
2015. febr. 28. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez nem a "ha nincs ló", hanem belátta, hogy nem a tökéletest kell keresni felszínesség alapján. Megtalálta benned a szerető társat, azt, aki foglalkozik, törődik vele, megbánta, hogy elküldött korábban.
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Hagyd a pi..ába!

Ilyen duma utánn le se szarnám.

Vagy használd ki te is rendesen, az ilyen nem érdemel mást!!!

5/12 anonim ***** válasza:
100%
Le se szarnám a csajt.
2015. febr. 28. 00:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ő akar téged kihasználni, de szar... :D
2015. febr. 28. 00:14
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Én az ilyen csajt csak sziovatom ész nélkül, mert nem érdemel mást, hülyítsed be rendesen, mejd hagyd hogy lecumizzon, és verd rendesen tele az arcát majd fotózd le....ilyenekkel szivasd, nem érdemel mást, és te is jól szórakozol majd.
2015. febr. 28. 00:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Van rá sansz h barátnőnek kellenél neki, egy próbát megérhet, de ha ennek jelét látod, lapát.
2015. febr. 28. 00:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne sok jót fűzz hozzá!

Én lehet elküldeném melegebb éghajlatra.

Max. egy próbát megér, ha nem igazán jól mennek a dolgok akkor gyorsan lepattintani.

2015. febr. 28. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Most rájött! Azután jön másik pasi 3s megint elfelejt. Majd ha átverik megint jó leszel és igy továgy és igy tovább!

52/F

2015. febr. 28. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!