Neked van pezsgő szociális életed?
Vagy csak munka, suli, max. 1-2 közeli barát jellemző?
Eljársz kiállításra, közösségi programokra, színházba, moziba, kávézóba, pizzázni néha?
Kort és nemet...

Ahogy nekem pezseg,úgy nem pezseg senkinek sem :D
Nem igazán,nem is az én világom lenne.
Ha van valakim,azzal megyek ide oda,egyébként nem.
20/F

5#
Te állat xDD nekem pálinka

néha a kutyához nem szólok,néha egész bandát viszek a hátamon.Volt hogy napi szinten buli,vagy ivás,még iskola mellett is anno.
Mindig hívtak valahova,most is hívnak,de kezdek öregedni.
Van hogy nincs leállás,és a pénz is szóródik.
van hogy aztán hetekig kuss még beszélni se senkivel.
én a keményebb kikacsolódást szeretem,a pörgést,az extrém dolgokat,nem nekem való a kiállítás,színház.

Van :)
járok közösségi programokra, moziba, kávézóba, pizzázni, koncertezni, hetente legalább 1 de inkább több kikapcsolódás belefér :)
20/L

Nincs és soha nem is volt. Van, hogy hónapokig egyáltalán nem beszélek emberekkel, de ezt mondjuk kimondottan jól viselem. Ha eljárok itthonról az is max. úgy, hogy évente 3-4 koncertre megyek+ ha épp van valami jó film, akkor elmegyek rá egyedül megnézni.
19/F

Rám inkább az első sorban írottak a jellemzőek (bár néha nyilván "kirúgok a hámból"), viszont nekem már ez is pezsgőnek számít.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!