Járnátok szociális fóbiás lánnyal?
Figyelt kérdés
Csinos és értelmes, de közepesen súlyos szociális fóbiás.
Fél, ha új helyre kerül, nehezen illeszkedik be a közösségbe, kell neki 1-2 óra még feloldódik. Fél a metrótól, és a tömegtől, de ezeket nem mutatja ki.
Kizáró ok az ilyesmi?
2015. jan. 16. 18:07
1/16 anonim válasza:
Nem. Ha fél akkor majd megölelem metrózás közbe :D
2/16 anonim válasza:
ha nem mutatja ki a probléma nem létezik :D legalábbis rajta kívül.
3/16 anonim válasza:
Járnék mert ezen egyszerű változtatni, el kell járni.
4/16 anonim válasza:
1-2 óra az semmi. akinek ilyen problémája van annak legalább 1-2 év kel,hogy egy új közösségben feloldódjon.
5/16 anonim válasza:
Persze, hogy járnék. Kicsit én is ilyen vagyok. Ez nem akadály, ha van szeretet, szerelem.
6/16 anonim válasza:
Szerintem aranyos is lehet ez...
7/16 anonim válasza:
Ha szeretek valakit akkor nem érdekelne , inkább megnyugtatnám és törődnék vele.
9/16 opened paradise válasza:
Én nem félek,ha kicsit feszengek a tömegben,szóval nem hiszem,hogy zavarna.
10/16 anonim válasza:
Én is szociális fóbiás vagyok, szívesen járnék olyan lánnyal aki tudja milyen érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!