Ha valaki ronda, szegény és szociális fóbiás, akkor még van valami esélye, hogy összejöjjön egy normális lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 15:07
1/5 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy minden rajtad áll. Ha bejössz valakinek 99%, hogy van esélyed. Azért ismerkedj.
2/5 Buford Tannen válasza:
ez mind relatív illetve változtatható tulajdonságok. csak rajtad áll a dolog
3/5 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ronda vagy? Hidd el, lányként mondom, hogy vannak olyan ismerőseim, akik nem kimondottan Adoniszok, pl. pattanás, aránytalan arc stb., de mégis van barátnőjük. Az én barátomra azt mondták a barátaim, hogy nem helyes, de engem nagyon megfogott a szép, dacos szája és a kék szeme.
Szegény...ha nagyon rosszak az anyagi körülményeitek, attól még változtathatsz, próbálj diákmunkát vállalni.
Szoiális fóbiája meg mindenkinek van valamilyen szinten, de hidd el, vannak jófej emberek, akik feledtetik ezt veled. Próbálj humoros társaságba kerülni.
20L
4/5 anonim válasza:
Szociális fóbiás vagyok, volt már kapcsolatom :) Igaz, hogy megkeseríti az életet, de nem lehetetlen, csak meg kell találnod, aki elfogad így, ahogy vagy. :) 17L
5/5 anonim válasza:
mit értesz normális lány alatt? esély van, de őszintén szólva nem túl sok. de ha emellett intelligens vagy, vicces, értelmes stb, akkor talán, bár a szociális fóbiát nem tudom, pontosan hogy kell érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!