Mennyi idő kiépíteni szociális kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Ha az embernek kevés ismerőse, barátja, szerelmi kapcsolata van és úgy mond, új életet akar kezdeni, tehát barátokat szerezni, társat és szinte a 0 -ról indul, mennyi idő ebben a korban (21) elkezdeni szociális kapcsolatait kiépíteni, megszerezni?
Ismertek olyat aki szintén a 0 -ról kezdett el barátkozni, ismerkedni? És végül kiépült egy normális szociális háttere?
2014. aug. 10. 22:23
1/4 anonim válasza:
Én eddig 5 évet szántam rá, nem sok eredménnyel. Pár csalódást szedtem be, amik talán erősebbek, mint a kevés elért siker. Viszont én jóval idősebb korban kezdtem. Neked beleférhet még a 10-15 év is, úgyhogy ne csüggedj, csak készülj arra, hogy nagyon nem egyik napról a másikra megy.
2/4 anonim válasza:
Nagyon nehéz,szinte lehetetlen,főleg ha nem vagy bulizós fajta,és emiatt nem érdekelnek a szórakozóhelyek.Mert mindenki mondja hogy menny el ilyenekre,de arra nem gondol senki hogy lehet nem olyan vagy.Nagyon nehéz én próbáltam,de az eddigi emberek többsége síkhü lye volt.Vagy szex,vagy trollkodás,vagy párkapcsolat.
3/4 A kérdező kommentje:
Ennél pozitívabb válaszokra számítottam :D
Egyébként semmi bajom a bulihelyekkel, csak tudom, hogy nem az igazi ott ismerkedni...
2014. aug. 10. 22:28
4/4 anonim válasza:
ha jól csinálod, elég gyorsan megoldható
van akinek már néhány hónap is elég egy új helyen és máris mindenkit ismer és vannak barátai, telesen beilleszkedett
de hát olyan is van, akinek meg évek alatt se megy
ez csak tőled függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!