Csak én látom úgy, hogy a legtöbb kapcsolat borzalmas, és legalább az egyik fél teljesen lesz@rja benne a másikat? Ti láttok normális kapcsolatokat magatok körül?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 22:21
2/7 anonim válasza:
egyetértek veled... és csak 1 kapcsolatot látok a családomból, ahol ez az odafigyelés megvan. bocsi nem, kettőnél. De máshol sehol.
3/7 anonim válasza:
az a baj, hogy az átlag "normális" emberek annyira gyengék és kapcsolatfüggők, továbbá olyan unalmasak, hogy egyedül nem tudnak mit kezdeni a sza*aros kis unalmas életükkel ezért gyorsan keresnek egy hozzájuk hasonló nyomorultat akivel közösen elba*sszák egymást életét!
4/7 anonim válasza:
nálunk minden ok, tehát már nincs igazad
5/7 anonim válasza:
Több a rossz mint a jó kapcsolat. mifelénk
6/7 Noydra válasza:
Én a magamét tudom, hogy nem ilyen...
Amúgy... hát, talán max 1et találnék, ami normális magam körül.
Rengeteg meg kuka...
7/7 anonim válasza:
Igen egyetértek, mikor a csajokkal tartunk amolyan csajos estét, ők állandóan panaszkodnak, szidják a párjukat, míg én csak ülök és hallgatok, mert az enyémben szerencsére nincsenek ilyen gondok :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!