Lehet belőle normális kapcsolat, es ha nem miert?
Figyelt kérdés
14L es 18F2014. márc. 3. 19:38
3/6 anonim válasza:
Szevassz :D
Na akkor másolom is
"What?
Most 14 éves, de tavaly félre lépett 1 pasival?
Értsük úgy, hogy már akkor nem volt szűz, vagy milyen félrelépés?
Egyébként ne foglalkozz vele.
1) Nekem az jön le: "Most megszakitott velem minden kapcsolatot, es azt mondja nem szeret, DE ÉRZEM, HOGY MEGJÁTSSZA MAGÁT" na szóval, nekem ebből az jön le, hogy már csak beképzeled ezt magadnak, és valóban nem szeret, de megint mondom ne foglalkozz vele, 14 éves, nem tud semmit.
2)Ahogy elnézem, értelmiségben se illetek össze. (Ne vedd sértésnek (nem rád mondtam))
UI: Előre is elnézést szeretnék kérni minden 14 éves (vagy fiatalabb) lánytól aki már fejlettebben gondolkozik eme lánynál."
4/6 A kérdező kommentje:
figyelj...nem minden lány "szőke" xD
2014. márc. 3. 19:53
5/6 anonim válasza:
Egy szóval se mondtam, hogy szőke, és nem is általánosítottam... (legalábbis megpróbáltam)
6/6 A kérdező kommentje:
èrtem, es nem is arra próbáltam célozni, de köszönöm a tanácsaitokat!!
2014. márc. 3. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!