Lányok, megszoktátok nézni a srácokon, hogy márkás ruhákat hordanak e?
Figyelt kérdés
vagyis az öltözködésüket, mennyit számít nektek a ruha, és ezen túl a márka egy fiún (akárkin)? pl. ha láttok egy krokodilt a pólóján vagy egy armani, fred perry logót akkor felfigyeltek rá, számít ez valamit, attól jobb pasi lesz? ez egy névtelen oldal, kérlek őszintén válaszoljatok!2015. febr. 24. 22:58
11/16 anonim válasza:
Ejnye, csajok. Silány hazugságok... :D
12/16 anonim válasza:
megnézem. ha tömeg/divatmárkás cuccokat hord(krokodil pölö) akkor röhögök rajta egyet. :D és nyugtázom, hogy én hiába vásárolok turiban, sokkal királyabbul öltözök, mint a legtöbb ember. :D
13/16 A kérdező kommentje:
utolsó! kérlek ne mond divatmárkának a lacoste-ot mert közel sem az! :)
2015. febr. 25. 15:03
14/16 A kérdező kommentje:
tömegmárka pl a h&m, f@f, pull and bear, zara
2015. febr. 25. 15:04
15/16 anonim válasza:
Én megnézem, hogy hogyan öltözködik egy pasi: koszos-e, igényes-e stb, sőt azt is nézem bizonyos szintig hogy mit mivel vesz fel: értsd lehetőleg ne rózsaszín felsőben flangáljon meg kislibafoszöld divat gatyában, hanem normális ruhákban. (sajnálom, ha ezzel valakit megbántottam, ezek egyszerűen nem az én ízlésembe beleférő dolgok). Azt viszont, hogy milyen márka még sosem néztem, sőt szerintem a legtöbbet ilyen ruháról nem tudnám megmondani, hogy mi a márkája (nyilván ha nagy betűkkel rajta áll leveszem, bár lehet azt hinném csak made in china :))Én sem hordok Armanit, viszont odafigyelek a ruháim minőségére és hogy jól álljanak nekem, ezt a pasiktól is elvárom.
20/L
16/16 anonim válasza:
százszor inkább egy "tömegmárkákat" hordó srác mint egy lacoste pólós. a lacoste sz_r. : ) nekem számít, hogy néz ki egy srác, igényes-e, tetszik-e a stílusa. nekem a streetwear tetszik. de ha meglátnám, hogy aránytalanul drága cuccokat hord, engem elriasztana, mert nem egyezik az értékrendünk. én is imádom a ruhákat, divatot, de sztem hétköznapokra nem kell több százezret magunkra ölteni. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!