Motoros srácok, ti megszoktatok állni, ha egy jó csajt láttok? Vagy inkább csak gázfröccs aztán a csajnak csak húzzátok az agyát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a motorosokat, és a motorokat is. A motorosok személyisége és életfelfogásuk(sokaknak) nagyon megfog. Úgy vettem észre, sokszor én is megfogom őket, mert elég sokszor szoktak rám dudálni vagy épp gázfröccs meg miegymás. Lehet ez azért van, mert nem vagyok valmi rondalány.. 17/L2013. jún. 6. 17:54
3/4 anonim válasza:
Sosem értettem minek a motort húzatni a csajok előtt. Akik ezt csinálják, nem a motrozást szeretik, hanem a nagymotorral való csajozást, az ámuló tekinteteket, a motor hangjára összerezzenő kis női testeket.:)
Ha valaki motoros, akkor az szerintem nem ebben leli az örömét.
4/4 anonim válasza:
Én eleve nem szoktam parádézni, de főleg mióta haverom egy kerékről sz@rrá törte magát egy kátyún.
Annyi, hogy legfeljebb kihuzatom a motort. Mások is hallják milyen hangja van egy igazi szörnyetegnek! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!