Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, megszoktátok nézni a...

Lányok, megszoktátok nézni a srácokon, hogy márkás ruhákat hordanak e?

Figyelt kérdés
vagyis az öltözködésüket, mennyit számít nektek a ruha, és ezen túl a márka egy fiún (akárkin)? pl. ha láttok egy krokodilt a pólóján vagy egy armani, fred perry logót akkor felfigyeltek rá, számít ez valamit, attól jobb pasi lesz? ez egy névtelen oldal, kérlek őszintén válaszoljatok!
2015. febr. 24. 22:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

Hogyne számítana nekik.

Te eddíg hogy vetted észre???

Én sem nyomulok egy szakadt csajra!

2015. febr. 24. 22:59
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem, ha jól áll neki tőlem kukászsákot is hordhat. Nálam nem a márka számít, hanem hogy 1. ne legyen foltos a tegnapi ebédtől 2. tudja mit áll jól neki azt hordja!
2015. febr. 24. 23:00
 3/16 A kérdező kommentje:
1-es jól van, de azért mondjuk a pull&bear és egy lacoste között van különbség érted, az egyik pulcsija alig 8 ezer, a másiké 30
2015. febr. 24. 23:03
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem fontos! Mivel én nem nagyon rajongok az ilyen nagyobb márkákért.

De majd úgyis jönnek a nőgyűlölő pasik, akik megmondják a tutit, hogy a nőknek csak a márkás cuccok és a pénz számít!

2015. febr. 24. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Baromi bunkónak gondolom az ilyen felfogású embereket. Nekem tökéletesen mindegy, hogy ami rajta van cakk-pakk egy ezresébe került, vagy csak az ing/blúz 20 millió. Tökéletesen érdektelen.

Én az embereket a lelkük, szívük szerint szoktam megbecsülni.

2015. febr. 24. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:

eddig nem.

N-30

2015. febr. 24. 23:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül

De a jappán rajzolt pipás air maxtól rosszul vagyok

Főleg egy két csíkos adidas melegítővel aminek a hátára van nyomtatva hogy adidas

2015. febr. 24. 23:10
 8/16 A kérdező kommentje:
azért jó lenne, ha ez az oldal kiírná mindneki életkorát, mert van egy bizonyos korosztály, akiknek a túlnyomó többsége csak is a pénzre megy, és akik máshogy látják a dolgokat, azok sztem már túl vannak egy bizonyos korhatáron :)
2015. febr. 24. 23:12
 9/16 anonim válasza:
Nem szoktam nézni. 30/N
2015. febr. 24. 23:14
 10/16 anonim ***** válasza:

8,

abból, amit írtam, láthatod, hogy fiatalabban se volt másképp.

6.

2015. febr. 24. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!