Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ti ösztönösen hol,...

Csajok, ti ösztönösen hol, melyik testrészén keresitek a hibát a srácokon ha látjátok pl a strandon a fiút?

Figyelt kérdés

Tehát mit figyelsz meg rajta először, hogy ha az nem jön be, akkor bukta van.

(Remélem nem törlik a kérdésem és nem szabályba ütköző)

2013. okt. 31. 18:35
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Mi az amit egyáltalán nem toleráltok? Nagy fülek, rossz haj (én erősen kopaszodom), szőrös test, elhízás, nagy orr stb. Mi az ami végzetes és kizárós ok?
2013. okt. 31. 18:36
 2/22 anonim ***** válasza:
Az arca érdekel csak,a szemei meg a stílusa ahogy beszél.A testét úgy szeretem ahogy van.
2013. okt. 31. 18:36
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem keresek direkt hibát a másikon. A viselkedését figyelem nem a külsőt, próbálok tippelni milyen ember lehet.
2013. okt. 31. 18:39
 4/22 A kérdező kommentje:
Na jó, de én pont úgy vagyok, hogy szépek a szemeim, de előnytelen az arccsontom, nagyok a füleim és görbe az orrom. Az is biztos, hogy azt látom, nem igazán tolerálják ezt a csajok.
2013. okt. 31. 18:48
 5/22 anonim ***** válasza:
A cipő... legalábbis ezt halottam vhol. Ha vkinek a cipője ápolatlan akk. bukta, mert az ápolatlan férfiakat nem szeretik a nők.
2013. okt. 31. 18:49
 6/22 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy sok pasinál ez a menő, hogy a hibákat keresik a nőkben, és ha nem elég kerek a feneke, akkor le van hordva minden szarnak. Most közlöm: nem jól teszitek, és a nők nagyon nagy része egyáltalán nem ilyen.

Én nem keresek hibákat a másikon. Ha férfi, ha nő. Tudom, hogy úgyis van rajta hiba. Ha nem a testén (a testi hibát csakis úgy értem, hogy ami nekem nem tetszik), akkor a gondolkodásában, vagy a humorában, vagy valamiben, az meg úgyis kiderül.

Olyan ember nincs, hogy minden klappol rajta, de kit érdekel?

Nem fogok egy alapból jófej, szimpatikus emberrel nem szóba állni, csak mert kihagyja a lábnapokat a konditeremben. (Bár tény, hogy azért azt nem kéne kihagyni...)

2013. okt. 31. 18:50
 7/22 anonim ***** válasza:

1. ronda fej

2. ronda, ápolatlan fogak

3. nagyon szőrös sörhas

2013. okt. 31. 18:52
 8/22 A kérdező kommentje:
A fogaim nagyjából rendben vannak, bár van vagy 6 tömésem. Sörhasam sincs, de a fejem előnytelen. Nem is nagyon állnak velem szóba, ezt fájlalom :(
2013. okt. 31. 18:55
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát én direkt nem keresem a hibákat, de egy puhány, elhízott test az kizáró ok lenne, ja. Vagy ha eleve az összkép nem tetszik, bár igazából akkor meg se nézem, hanem átsiklik rajta a tekintetem.
2013. okt. 31. 18:56
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a szőrt a mellkason. Valahogy taszít. Köldök alatt szexi, hónaljszőrrel sincs bajom, a borostát imádom, de a mellkas... Ott valahogy nem bírom elviselni, nem tudom miért. Én azt nézem. :D
2013. okt. 31. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!