Az normális, ha ösztönösen ellenszenvet érzek, ha meglátok egy kismeinkelt, divatosan, szexisen öltözkodő lányt?
Figyelt kérdés
Szerintem azért van ez, mert sokat csalódtam a lányokban, sok bunkó, buta csaj fb-n is pont így néz ki, de nyílván vannak rendes lányok is, akik sminkelik magukat és divatosan meg csinosan, szexisen öltközködnekmeg úgy, hogy kint a mellük. MÉgis utálom ha megltáok egy lyen csajt és ösztöösen elkerülöm. Inkább szólatnék le, egy tök fiúsan öltözködő lányt, mert úgy érzem, hogy ők kedvesebbek és nem fognak lealázni, kigúnyolni. Na remélem érthető mire célzok amúgy.2013. szept. 6. 21:53
1/7 Christiano Ronaldo válasza:
Szerintem teljesen logikus, én magam se várnék el sokmindent olyan csajtól akiről az a legelső benyomásom hogy fél napját azzal tölti hogy hogy néz ki, mert valamiért az jön le belőle hogy a testével akar érvényesülni, de ezzel NEM azt akarom mondani hogy minden ilyen nő knrva, csak azt hogy az esélyek nagyobbak rá...
2/7 anonim válasza:
Elbuzultál. Bocs:D Ellenszenv max. nem jönnek be.
3/7 anonim válasza:
vigyázz mert könnyen fóbiáshomo leszel ezzel a felfoggással
4/7 anonim válasza:
nem hiszem hogy meleg lennél ha így érzel ..vannak még normális fiuk is ezen a világon csak sokan nem veszik észre az alig feltűnő magukba zárkózó lányokat
5/7 A kérdező kommentje:
Személtetlni akartam, nem azt jelenti, hogy csak a fiús lányok jönnek be, de midnegy látom van, aki félreértette. Rövid hajú lányok sem eseteim, jó, halegalább vállig ér a haja egy lánynak, de inkább a hosszú hajú lányok a gyengéim. úgy is lehet vonzó egy lány, hogy nincs rajta 6kiló vakolat és nem rakja ki mindenét, mint egy útszéli prosti...
2013. szept. 6. 22:21
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Pont. Most már megnyugodtál?
7/7 anonim válasza:
Én is így vagyok, nem szeretem a túl csinos lányokat. Bicskanyitogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!