Normális férfival hogyan tudnék ismerkedni? Internet oldalakon esetleg?
Figyelt kérdés
21éves lány vagyok, nem rég léptem ki egy kapcsolatból, szeretnék ismerkedni, normálisan, olyanokkal akik szeretnek udvarolni és nem bumm a közepébe. Lehet még ezt csinálni? Sajnos nem járok sehová, bulizni végképp na és ott nem is lehet. Interneten veszett ügy?? Ha nem akkor melyek azok az oldalak?2013. szept. 5. 20:23
2/4 anonim válasza:
Interneten keresztül szerintem nem lehet megállapítani, hogy az adott ember normális-e vagy sem. A személyes kontakt és benyomás elengedhetetlen. Járj el szórakozni, keresd fel régi barátaidat, járj minél többet társaságba. Viszont ne görcsölj rá arra, hogy találj valakit!
3/4 anonim válasza:
Az ég szerelmére! Akit a neten ismerünk meg azzal személyesen is találkozunk, ismerkedünk. Vagy emailben mondasz igent az esküvőn s movie markerrel montázsoljátok össze a nászéjszakát?
4/4 anonim válasza:
Lehet neten ismerkedni, közel se lehetetlen, találni normális embereket. A probélma rendszerint a távolság lesz, kivéve ha pesti vagy, mert akkor sokkal több esélyed van, hogy egy városban laktok. De amúgy meg semmi se lehetetlen lehet találni neten embereket, úgyhogy hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!