Miért van az, hogyha picit választékosabban írok, akkor egy korombeli lány elmenekül?
Figyelt kérdés
Ennyire taszító, hogyha valaki próbál igényesen írni?:D 18/F2015. febr. 24. 18:54
21/23 Koaxk Ábel válasza:
piriiiii
Konstatálom, amit írtál és maximálisan akceptálom a véleményed. Én sem tudom respektálni azokat, akik latin szavak mögé bújva intelligensebbnek prezentálják önmagukat. :DDD
22/23 anonim válasza:
a fiatalabb lányok a választékos fogalmazásból,csak töredék részleteket értenek meg,vagy fognak,fel ezért kell velük lazábban beszélgetni, ha már neten beszélgetsz.De élőben is igaz.
Szerintem az a jó ha több stílusod is van,én 30 feletti nőkkel élőben, és itt is elbeszélgetek egész hosszasan,de a korombeliekből az oldalon elég tré a felhozatal.Élőben meg olyan 80% 90% ami vészes.Bár én jobban kedvelem a lazákat.
az emberek nagy része egyszerű dolgokból ért.Nem kell bonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!