Miért van az, hogyha picit választékosabban írok, akkor egy korombeli lány elmenekül?
Választékosan leírod, hogy szeretnéd megszexuálni? Hát igen, valóban nem mindegy, hogy mit írsz.
Próbáljuk ki, írj valamit!
Mert a mostani lányok kommunikációja a Facebook miatt addig terjed, hogy "ok", "aha", illetve ha már ezeket is ellőtték, akkor "...", és ennyi.
Igaz, van pár kivétel, de hát...
Valószínűleg akit ezzel elijesztesz, egyszerű, mint egy faék.
Nálam a nőkkel szemben a helyesírás, és az önkifejezés elfogadható szókinccsel alapkövetelmény, ha még ezt a minimumot se tudja megugrani, akkor nem tudom, hogyan lehetne komolyabb témákat feszegetni.
Azért, mert nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy valaki még tud normálisan, választékosan írni. Egyáltalán nem taszító, sőt, inkább vonzó véleményem szerint, csak lehet megijednek, hogy sokkal okosabb/ műveltebb vagy náluk, és úgy érzik, hogy ők nem azok. Egyébként én személy szerint sírva fogom a fejen néha, amikor meglátok egy-egy kiírást fb-on. Jó, ne írjon barokk körmondatokat, de legalább helyesen írja már le azt az egy nyomorult mondatot.
Én azért örülök neki, hogy vannak olyanok, mint te. Biztos találsz majd olyan lányt, akit ez nem fog zavarni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!