Miért van az, hogyha picit választékosabban írok, akkor egy korombeli lány elmenekül?
Véletlen küldtem el az előzőt xD
Én mint faszi azt mondom, h nem csak a csajok nem tudnak rendesen kommunikálni. Főleg azokra jellemző aki a beszélgetéseinek nagy részét facebookon teszi.
Nekem alapelvárás az egy fiúval szemben, hogy helyesen tudjon írni és ne csak tőmondatokat írjon, hanem szép, egész mondatokat alkosson.
Agybajt kapok az olyanoktól, amikor facebookon meglátok egy kiírást és nem tudom értelmezni a mondatot, mert annyi benne a helyesírási hiba és a mondat nyelvtana nulla.
Kifejezetten szeretem, ha valaki szépen, választékosan ír. :)
15/L
Én azért lépek le, mert tényleg kevés vagyok egy ilyen színtű levelezéshez. Mind a kettőnknek teszek azzal szívességet, hogy felfüggesztem a beszélgetést. Ő is kellemetlenül érezné magát és meg én is, ha tovább folytatnánk.
20/L
Azt muszáj hozzátennem egyébként, hogy bárki képes választékosan beszélni, mert szavakat bárki képes megtanulni, megjegyezni, jól időzítve beszúzni egy-egy mondatba. Nem is biztos, hogy ez feltétlenül magasabb szellemi szintet jelent.
Sőt, néha egészen irritáló számomra, amikor valaki (akár férfi, akár nő) ezzel akar bevágódni valakinek. Ismerek olyat, aki bújja az idegen szavak szótárát, kiírja azt, amit hasznosnak vél, majd szépen hasznosítja élő beszédben.
#17: Ez már okoskodás, és valóban irritáló. Én sem bírom azokat, akik úton-útfélen idegen eredetű szavakkal dobálóznak. Viszont ha 4-5 sornál hosszabb egy komment (vagy éppen egy privát üzenet), azt már lusták elolvasni rengetegen, mert szerintem hülyeségnek, hülyítésnek, vagy csak felesleges szófоsásnak, és időpazarlásnak vélik. Emiatt sem szoktam már több energiát belepazarolni például egy-egy privát üzenetbe.
(Ezt sem kötelező elolvasni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!