SOS, mit tegyek, hogy ne gondoljak a srácra?
Van a lakóhelyemen egy srác akibe bele szerettem(najó, az túlzás, de külsőleg nagyon megfogott).
Kb. minden nap látom, elkerülni nem tudom, mert ezek véletlenszerűek. Ha délután 4-kor megyek el sétálni akkor jön velem szembe, ha este 7-kor megyek le a boltba ő ott van, komolyan mint a filmekben, és ez rendszeresen.
Nem próbáltam közeledni felé, de nem is merek. Ő az a tipikus nagyszájú srác, bár külsőre az emberek nagy része szerint eléggé "csúnya"(nem szeretem ezt használni, meg nekem ugyebár tetszik, ez inkább mások véleménye), mégis rengeteg lány ismerőse van, akik csodaszépek, és elég népszerű. Ezzel szemben itt vagyok én, a családom szerint páratlan szépség, a barátaim szerint se vagyok csúnya, mégis az önbizalmam nulla, és mivel ezt érzik, a férfiak se közelednek mert a kisugárzásom megcsúnyít. Így, ennél fogva meg se merem próbálni, beégni nem akarok, meg hát én tökre visszahúzódó vagyok ellenben vele.
Se szó se beszéd, el szeretném felejteni, de minden nap ő jár a fejemben, és már kihat a mindennapjaimra, viselkedésileg, mindenhogy.
Van, hogy aludni is nehezen tudok, sőt, olyan, mintha egész nap egy álomvilágban lennék. A "jön majd más"-sal az a bajom, hogy ha jön, annál lép fel ugyanez a tünetegyüttes. Kérlek, segítsetek, nem akarok senkihez se közel kerülni, mert beleélem magam, aztán koppanok.
19/L.
Nem a kisugárzásod csúnyít meg, hanem hogy nem vagy könnyen kapható. A pasik többsege viszont pont az olyan lányokra 'ugrik' rá. Szóval ennek a tulajdonságodnak örülni kellene inkább.
Gondolj bele, te mit tennél az ő helyében, ha közelednél felé. Szerintem nem utasítaná el a baráti közeledésedet. Ha meg igen, akkor legalább kiverheted a fejedből.
(Írja ezt egy olyan lány, aki ugyanebbe a hibába esett bele. 2 és fél évembe telt, hogy teljesen beléestem egy srácba. Egyszer sem mertem megszólítani, és ha tehetném mindent máshogy csinálnék vele kapcaolatban... Túl magasra tettem őt, közben az ellentéte derült ki róla.) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!